search
 







F27 Jasmine Face Oil Regenerating




50ml,  € 37,95   
Een heerlijk voedende en hydraterende gezichtsolie, dat is Oliveda's Jasmine Regenerating Face Oil. Het product doet zoveel voor je huid; zoals egaliseren, verzachten en vullen. Je krijgt er een prachtig, gestroomlijnd gelaat van.

De Jasmine Regenerating Face Oil is een honderd procent biologische gezichtsolie, of wel de perfecte bron van vocht en voedingsstoffen, die dankzij de bijzonder fijne structuur volledig wordt opgenomen in de huid.

Wereldberoemde Arbequina Extra Vergine olijfolie, in combinatie met extra vergine tarwekiemolie, bestrijdt huidvlekken en vermindert littekenweefsel.

Het product vult, egaliseert en verzacht de huid waardoor die haar zijdezachte textuur en glans terugkrijgt. De oranjebloesemolie, plus de extracten van olijven en olijfblad, stimuleren op hun beurt de bloedcirculatie. Na gebruik is de huid ontgift en gestroomlijnd waardoor de oorspronkelijke elasticiteit herstelt.

Jasmijn, olijf en olijfblad extracten verzorgen de droge en geïrriteerde huid, en dragen op die manier bij aan het herstel van een gezonde, natuurlijke balans.


Verwarm 's ochtends en 's avonds 2-3 druppels olie in je handpalmen en masseer met lichte cirkelvormige bewegingen je gezicht, hals en decolleté. Aan het begin van de dag als een extra dunne, beschermende laag en alleen in de avond als een intensieve versteviging van je huid. Huidtype Geschikt voor alle huidtypes


olea europaea (olive) fruit oil, triticum vulgare (wheat) germ oil, parfum (fragrance), benzyl salicylate, limonene, alphaisomethyl, ionone, linalool.

Prijs: € 37,95 - ean: 7640150560356
Ook gekocht:
Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Ginseng reinigingsmelk

Ginseng reinigingsmelk

Ter reiniging van de huid.

150ml, Prijs:€ 22,9
Martina Gebhardt

Jasmijn, Egyptische

Jasmijn, Egyptische

Absolue

1ml, Prijs:€ 25,95
Farfalla