search
 







B53 Shower Gel Grapefruit Rose

Harmonizing


momenteel niet leverbaar

250ml,  € 29,95   

Start je dag met een splash water en de Grapefruit Rose Harmonising Shower Gel om je lichaam mee reinigen. De douchegel ruikt verrukkelijk en wekt de zintuigen op. Wat een weldaad!

Oliveda Shower Gel Grapefruit Rose Harmonising is een natuurlijke en milde douchegel die je huid op zachte wijze reinigt en de zintuigen opwekt met een verfrissende geur van pittige grapefruit en een verleidelijk zacht gevoel van verse rozenblaadjes.

De luxe textuur verwent je huid met een hydraterende combinatie van natuurlijke verzachtende middelen die het lichaam een delicaat, onderhouden gevoel geven. Vooral de droge en gevoelige huid is blij met de liefdevolle werking.

Huidtype
Geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder de droge en gevoelige huid.



Om het volledige, aroma therapeutische effect te verkrijgen, raden wij je aan om de douche uit te zetten tijdens het inzepen. Zo kun je al je zintuigen laten genieten van de kwaliteiten van luxe biologische lichaamsverzorging met de verkwikkende geur en het romige, voedende schuim zodat je lichaam van stress en schadelijke stoffen wordt verlost.


olea europaea (olive) leaf extract, aqua (water), sodium C14-16 olefin sulfonate, cocamidopropyl betaine, polyglyceryl-3 caprate, pentylene glycol, glycerin, olea europaea (olive) fruit oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrolyzed silk, sodium chloride, parfum (fragance), limonene, linalool (fresh and flowery fragrance) citral.


Prijs: € 29,95 - ean: 7640150560882
Ook gekocht:
Deodorant Salie Mint

Deodorant Salie Mint

werkt langdurig, verzorgt en verfrist

50ml, Prijs:€ 15
Dr. Hauschka

Rozen Lippenbalsem

Rozen Lippenbalsem

bij ruwe, droge en gesprongen lippen.

15ml, Prijs:€ 9,95

Natural Sierra Puimsteen 9 x 4 cm

Natural Sierra Puimsteen 9 x 4 cm

1 st, Prijs:€ 3,95
Earth Therapeutics

Deodorant Rose

Deodorant Rose

120gr, Prijs:€ 27
Ohm Collection