search
sortering:
per pagina


Merken 

Huidtype 

Doelgroep 

lichaamsdeel 


BioClin Multi-Gyn ActiGel
BioClin Multi-Gyn ActiGel

50ml,  Prijs: € 16,99
BioClin

MEDglide Aqua glijmiddel
MEDglide Aqua glijmiddel

150ml,  Prijs: € 16,95
BioClin

Multi mam kompressen
Multi mam kompressen

12st,  Prijs: € 9,95
BioClin

Floraplus tubes
Floraplus tubes

5st,  Prijs: € 18,49
BioClin

BioClin

BioClin heeft producten voor intieme hygiëne en behandeling van vaginale klachten. De producten zijn veilige en natuurlijke, gebaseerd op het 2QR-complex.

Tijdens de jaren 80 was Annelize Goedbloed, een medisch bioloog met een passie voor de natuur en een open geest, betrokken bij klinisch onderzoek naar de eigenschappen van polysacchariden afkomstig van de Aloe Barbadensis. De ontdekking leidde tot een nieuw idee: zelfzorgproducten die het evenwicht van microben in het menselijk lichaam corrigeren en herstellen in plaats van ze te vernietigen.

Ontdekking en ontwikkeling van 2QR-complex

Toen Annelize in 1993 de krachten bundelde met het departement van de Vrije Universiteit van Amsterdam, leidde vijf jaar uitgebreid onderzoek tot de definitieve doorbraak: de ontdekking van de unieke werkingswijze van het 2QR-complex. Daaruit ontstond het bedrijf BioClin dat sindsdien een reeks bioactieve zelfzorgproducten heeft ontwikkeld die mensen over de hele wereld helpen met algemene gezondheidsproblemen en ongemakken die verband houden met microbiële verstoring.

Meer/minder lezen