search
sortering:
per paginaTabitha James Kraan

Tabitha James Kraan is haarverzorgingsmerk die 100% natuurlijke haarverzorgingsproducten maakt die passen in een biologische levensstijl.

Tabitha James Kraan werken met 3 principers

-          Olie balans herstellen

-          Juiste reiniging

-          Haar voeden

De olie is samengesteld om de natuurlijke talgproductie in evenwicht te brengen en je haar beschermt en verstrekt. De haarolie wordt gemakkelijk opgenomen door de haarcellen, waar het voedend werkt en vocht vasthoudt.

Met deze haarolie wordt een teveel of tekort van de natuurlijke talgproductie op de hoofdhuid hersteld. Je haar blijft licht en ruikt heerlijk.

In de shampoos zitten geen chemische bestanddelen die een uitdrogend effect kunnen hebben, of je sneller vettige haarwortels bezorgen. Soapbark en aloë vera zorgen samen met essentiële oliën voor een milde, antibacteriële reiniging. Havermelk verzacht het haar en bevat helende elementen die bijdragen tot een gezonde hoofdhuid.

De producten zijn gemaakt om je haar te voeden. Daarvoor zijn de ingrediënten zorgvuldig en zitten in de haarolie, shampoo, conditioner en droogshampoo. Om je haar gezond te maken moeiteloos in model te krijgen.  

Meer/minder lezen