search
 

Merken: 

Doelgroep: 

Zelfzorg: 

lichaamsdeel: Menstruatie cup Natuurrubber M


M,  € 15,95   

Een zachte menstruatiecup, gemaakt van fairtrade natuurrubber en vegan geproduceerd. Het neemt de menstruatievloeistof niet op, maar verzamelt het en geeft langdurige bescherming.

De FAIR SQUARED Period Cup is een zachte menstruatiecup, gemaakt van Fair Trade natuurrubber. Het neemt de menstruatievloeistof niet op, maar verzamelt het. De Period Cup kan tijdens de menstruatiecyclus worden gebruikt, ongeacht of de menstruatie licht of zwaar is. Het geeft je een langere bescherming omdat de beker meer dan drie keer meer menstruatievloeistof kan vasthouden dan een gewone tampon.

De Period Cup is herbruikbaar, kan gemakkelijk met water worden schoongemaakt en als je eenmaal weet hoe je hem correct moet plaatsen, zul je hem niet voelen.

In tegenstelling tot menstruatiecups gemaakt van siliconen of plastic is de Period Cup een milieuvriendelijk hygiënisch hygiëneproduct. Gemaakt van FSC® 100% gecertificeerde Fair Trade natuurlatex uit Sri Lanka.

Maat M bevat 12 ml, is 6,65cm hoog en heeft een diameter van 4,1cm. Aanbeveling: Geschikt voor vrouwen die niet hebben gebaard en jonger zijn dan 30 jaar.

 

 

Aanbeveling: Geschikt voor vrouwen die zijn bevallen of ouder zijn dan 30 jaar.
Prijs: € 15,95 - ean: 4260365851587