search
 

Merken: 

Make-up: 

Aktie: 







Foundation Stick Tan




6gr,  Voordeel:
van € 9,99 voor € 8,75
  

Met deze Foundation Stick creëer je een mooie, egale en gelijkmatige teint. De foundation is verrijkt met biologische sheaboter en jojoba-olie die een zijdezachte textuur geven. Hierdoor is de foundation heerlijk zacht en voedend en makkelijk om aan te brengen. Wij adviseren om voor het aanbrengen van de foundation een hydraterende dagcrème te gebruiken. Je kunt zelf invloed uitoefenen op de dekking van de foundation door eventueel een tweede laagje aan te brengen. Zijn er na het aanbrengen van de foundation nog oneffenheden zichtbaar, dan kun je deze eventueel camoufleren met een van onze Benecos concealers.

Minerale make-up van benecos.

Alle make-up is dierproefvrij, dat betekent dat er geen dierproeven gedaan worden bij de ontwikkeling en bij het testen op het eind product.




SQUALANE, MICA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, COPERNICIA CERIFERA CERA/ COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX*, OLIVE OIL DECYL ESTERS***, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, SQUALENE, PARFUM (FRAGRANCE)**, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES) 
* uit gecontroleerd biologische teelt
** natuurlijke parfumsamenstelling
*** gemaakt van organische grondstoffen

Prijs: € 8,75 - ean: 4260198095240