search
 

Gezichtsverzorging: 

Huidtype: 

Merken: 

Gebruik: 

lichaamsdeel: 

herkomst: 







Eye Contour Regenerating Night Serum


15ml,  € 69,95   

Essentially Beautiful Eye Contour Serum voor de nacht. Dit nieuwe serum van de geheel nieuwe en verbeterde Essentially Beautiful lijn vervangt de Eye Contour Beauty Extract. Qua samenstelling is het serum niet veranderd maar deze wordt  nu geleverd in een flesje met een druppelaar in plaats van een pompje, zodat deze nog zuiniger in gebruik is.

De karakteristieke bereidingsmethode van Alqvimia, met name het balanceren van Yin (ontspannend, kalmerend, zuiverend) en Yang (vitaliserend, energieopwekkend) wordt in deze nieuwe lijn ook behouden.

De 100% natuurlijke ALQVIMIA Essentially Beautiful Serums zijn samengestelde essentiële oliën in combinatie met de hoogste kwaliteit plantaardige olieën van de eerste koude persing . Alle serums zijn vrij van petroleumderivaten, chemische conserveringsmiddelen of chemische alcohol en zijn geproduceerd met respect voor de mens, het dier en de natuur. Voor ieder huidtype of toepassing is er een specifiek Serum. De serums worden gebruikt als gezichtsverzorging voor de nacht.

Essentially Beautiful Eye Contour Serum is het optimale anti-aging product voor de verzorging van de tere huid rondom de ogen. Het berschermt en herstelt de soepelheid van de gevoelige huid in dit gebied en gaat het ontstaan van “kraaienpoten” en vet- en vochtophoping rond de ogen tegen. Het Essentially Beautiful Eye Contour Serum wordt gebruikt als gezichtsverzorging voor de nacht. Voor een optimale effect gebruikt u het in combinatie met de Essentially Beautiful Eye Contour Crème van Alqvimia.



Druppel één of meerdere druppels Essentially Beautiful Eye Contour Serum op de palm van uw hand, verwarm het ietwat door zachtjes te wrijven en breng het met rondom de ogen aan door het zachtjes in te masseren.

Voor de nacht:

Reinig het gezicht met Ylang-Ylang Reiniging Emulsie, gevolgd door Orange Blossom Facial Tonic. Breng een druppel Eye Contour Serum op het gezicht aan door het zachtjes in te masseren.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij naast het gebruik van het Eye Contour Regenerating Night Serum (’s nachts) tevens het gebruik van de Eye Contour Crème (overdag).


TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, HYPERICUM PERFORATUM OIL, ROSA OSCHATA SEED OIL**, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, BOSWELLIA CARTERII OIL, COMMIPHORA MYRRHA OIL, OGOSTEMON CABLIN OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, BENZYL BENZOATE*, CITRAL*, GERANIOL*, COUMARIN*.

* Natural components of essential oils.

** Organic ingredients.


Prijs: € 69,95 - ean: 8420471012197
Ook gekocht:
Rejuvenate Anti Aging Nachtserum

Rejuvenate Anti Aging Nachtserum

30ml, Prijs:€ 89,95
Alqvimia

Eternal Youth Eye and Lip Contour

Eternal Youth Eye and Lip Contour

Maximum Recovery

15ml, Prijs:€ 134,95
Alqvimia

Essentially Beautiful Rejuvenate Cream

Essentially Beautiful Rejuvenate Cream

Anti Aging Day Cream

50ml, Prijs:€ 94,95
Alqvimia

Good Night 2in1 handcrème en masker

Good Night 2in1 handcrème en masker

75ml, Voordeel:
van € 4,99 voor € 4,35
Lavera