search
 

Ohm CollectionLichaamsverzorging ( Deodorant)


Deodorant Neroli


50gr,  Prijs: € 12,00   

Neroli (Citrus aurantium) werd gebruikt door de oude Egyptenaren om de geest, lichaam en geest te genezen. Het werd hoog aangeschreven en wordt gebruikt door de priesteressen en priesters. Het is fruitig en zoete aroma is zeer rustgevend en ontspannend.

Neroli olie komt uit de bloemen van de sinaasappelboom. Zo genoemd naar Prinses van Neroli zoals ze gebruikt om parfum haar handschoenen en gebruikte het in haar baden. De bloemblaadjes van oranje bloemen symboliseren onschuld en het veiligstellen van de liefde.

Neroli heeft een licht zoete, aardse bloemig aroma met een unieke diepte.

Deze Ohm Blend® bestaat uit: Citrus Aurantium Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Natrium bicarbonaat.

The Ohm Collection Deodorant Neroli is 100% natuurlijk en bestaat uit ingredienten met elk hun eigen geur en zijn van de hoogste kwaliteit, biologisch of wildcrafted.Breng een beetje poeder aan op de vingers en wrijf zachtjes onder de oksels bijvoorbeeld net na het douchen als de huid nog een beetje vochtig is. Zo nodig gedurende de dag een keer herhalen.
Niet gebruiken na het scheren.
Vermijd vocht in de verpakking.
The Ohm Collection Deodorant wordt geleverd in een decoratief busje met fijne en grove strooiopeningen, zodat u de poeder makkelijk kunt doseren.


Sodium Bicarbonate (Food Grade, Aluminium-Free), Fractionated Coconut Oil, Jasmine Enfleurage Oil, Calendula Powder (Certified Organic), Maca Powder (Certified Organic), Amethyst Powder (Charged – Non Nano), Cedarwood Oil (Certified Organic), Tea Tree Oil (Certified Organic).


Prijs: € 12,00 - ean: 8718868178442
Ook gekocht:
Gezichtslotion

Gezichtslotion,100ml

voor de normale, droge en gevoelige huid
HerfstAktie: van € 26,50 voor € 23,25
Dr. Hauschka

Happy Aging Lotion (vloeib. creme)

Happy Aging Lotion (vloeib. creme),100ml

Voor natuurlijke bescherming, elasticiteit en vitaliteit.
Prijs: € 27,50
Martina Gebhardt - BDIH

Kamille (hand)creme

Kamille (hand)creme,100ml


Prijs: € 14,25
Martina Gebhardt - BDIH

Handzeep Rozen

Handzeep Rozen,1ltr

navulfles
Prijs: € 12,96
Sonett