search
 

Lichaamsverzorging: 

Merken: 

Uitvoering: 

Geurgroep: 

lichaamsdeel: 







Deodorant Crème True Cardamom




50ml,  € 27,00   

Kardemom wordt ook wel 'The Queen of Spices' genoemd. Zo waardevol was het oogsten van de prachtige groene zaaddozen in het verleden als een kruiden- en medicinaal ingrediënt, dat vergelijkbaar was met Safran en Vanille in de 17e eeuw. De eeuwenoude wijsheid van de helende voordelen van kardemom op het zenuwstelsel en als een sterke antisepticum zijn ook bekend voor eeuwen in het oosten. We gebruiken de beste geoogste olie in The Ohm Collection voor zijn Deo Dorant. Dit kalmeert de huid en stress, zo belangrijk voor gezonde oksels en langdurige frisheid.

Veelzijdigheid is de essentie van kardemom. Fris, rokerig en zoet, deze handtekening bevat een schat aan vitaminen en micronutriënten. Kardemom is een oud overblijvend kruid dat zijn oorsprong vindt aan de westkust van India en pas na de eerste drie jaar van de groei zijn zaadoogst produceert. Bekend als de 'Queen of Spices', kaat de uitgave van kardemom die van vanille en saffraan ten opzichte van de arbeid die betrokken is bij de verwerking ervan, waarbij elke pod met de hand wordt geplukt van de basis van de stengel van de plant. Kardemom is uitstekend voor het kalmeren van gerafelde zenuwen, om nog te zwijgen van de krachtige antiseptische eigenschappen - ideaal voor het handhaven van evenwicht binnen en buiten praktijken.




Water (Aqua), Algae (Sea weeds) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Coprernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Elletaria Cardamomum (Cardamom) Seed Oil*, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Cineol**,Linalool**, d-Limonene**, Citral** *ingredients from certified organic agriculture **from natural essential oils


Prijs: € 27,00 - ean: 8718868178329
Ook gekocht:
Cleopatra (Queen of Egypt) Badgel

Cleopatra (Queen of Egypt) Badgel

400ml, Prijs:€ 31,95
Alqvimia

Earth-Source Tabs

Earth-Source Tabs

180 tab, Prijs:€ 116,15
Solgar

AquaNature Hyaluron Oogcreme

AquaNature Hyaluron Oogcreme

15ml, Prijs:€ 31,49
Annemarie Borlind

Vitamine D3 25 mcg druppels

Vitamine D3 25 mcg druppels

30ml, Prijs:€ 16
Overige merken