search
 

Lichaamsverzorging: 

Merken: 

Uitvoering: 

lichaamsdeel: 







Deodorant Crème Royal Hemp




50ml,  € 27,00   

Hennep is een van de oudste en meest veelzijdige planten in de geschiedenis omdat bijna elk onderdeel wordt gebruikt en nuttig is.

We hebben de beste hennepzaadolie voor de huid genomen omdat hennepzaadolie rijk is aan omega 3 en 6 meervoudig onverzadigde vetzuren. Prachtig voor de haarvaten maar ook voor het herstellen van slijm dat uit balans is. Weet dat probiotica en hennepzaadolie samen worden gebruikt, evenals een groen dieet - verminder heel vaak huidproblemen sneller. 'Slechte' vetten zoals chips, of goedkope verwarmde oliën zoals in fast food of bewerkte voedingsmiddelen zijn de slechte kwaliteit omega 3- en 6-oliën bij verhitting. Heel erg belangrijk voor het lichaam in en buiten is goede natuurlijke koudgeperste natuurlijke vetzuren. Hennepzaadolie reinigen, koud persen en niet verhit is zo goed voor de huid en voor het algemeen welzijn van het lichaam.

De geur van Coconut valt op door zijn affiniteit met het strand en biedt de verbeterde helderheid die we genieten na een ontspannen vakantie. Symboliseert veerkracht, elk deel van de plant had van oudsher waardevolle bijdragen geleverd aan de maatschappij - of het nu was voor schuilplaatsen die werden gebruikt voor schuilplaatsen, schelpen die als kommen werden gebruikt, of het romige interieur dat voor voedsel werd gebruikt, de kokosnoot weerspiegelt eenheid met de natuur en de ontbinding van het ego. Door producten met etherische olie van kokosnoot te gebruiken, verbinden we ons met onze omgeving en verdiepen we ons vermogen tot meer gemeenschap. Kokosnoot bevat schimmelwerende eigenschappen dankzij het capillaire zuur, waardoor het wordt geminimaliseerd
onaangename geuren.




Water (Aqua), Algae (Sea weeds) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Coprernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl Alcohol (Herbal Wax), Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid. *ingredients from certified organic agriculturenic).


Prijs: € 27,00 - ean: 8718868178343