search
 

Lichaamsverzorging: 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

lichaamsdeel: 







Deodorant Crème Orange Blossom




50ml,  € 27,00   

Orange Blossom werd door de oude Egyptenaren gebruikt voor lichaam, geest en geest. De bladeren van de oranjebloesem symboliseren de onschuld van liefde en de subtielheid. Zoet, licht en bloemig met een ongebruikelijke diepte.

De geur van verse sinaasappelbloesem, die zijn inheemse wortels traceert naar Zuidoost-Azië. Sinaasappelbloesem, die jeugdige vitaliteit en speelsheid vertegenwoordigt, is een geur van het hart. Het is ook de geur van vruchtbaarheid - ons uitnodigend om de theorie in de creatieve praktijk te brengen - en vergemakkelijkt ons vermogen om te weven in plezier terwijl we doorgaan met het uitvoeren van onze hoogste idealen door dagelijkse activiteiten. Producten die geparfumeerd zijn met etherische olie van Orange Blossom zijn daarom bedoeld om uitvoerbaar te zijn en de drager blij te laten genieten.




Water (Aqua), Algae (Sea weeds) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Coprernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil, Citrus Aurantium (Sweet Orange) Dulcis Peel Oil, Linalool**, Limonene**, Beta Pinene**, Geraniol**, Myrcene**, Alpha Pinene**. *ingredients from certified organic agriculture **from natural essential oils


Prijs: € 27,00 - ean: 8718868178312
Ook gekocht:
Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka

ANTI AGING Handcreme

ANTI AGING Handcreme

75ml, Voordeel:
van € 4,95 voor € 4,35
Sante

Olie-Weibad Lavendel

Olie-Weibad Lavendel

30ml, Prijs:€ 3,25
BioTurm