search
 







Deodorant Crème Blue Lavender trial size


momenteel niet leverbaar

5ml,  € 4,95   

Deo Dorant is nu ook beschikbaar in proef formaat! De Ohm Deo Dorant is gemaakt van exclusieve wildgeworden, biologisch gecultiveerde, koudgeperste en pure ingrediënten die zowel People als Planeet ten goede komen.

• Deze mini Deo Dorant gaat maximaal twee weken mee
• 100% natuurlijke ingrediënten
• Vrij van aluminium en kunststof
• Vegan & Cruelty Free
• Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
• Verkrijgbaar in 3 heerlijke geuren

Deze wild geplukte lavendel staat bekend als de schoonste en beste lavendel die er is. In de Ayurveda-traditie wordt gesproken over het kalmeren van de geest, het loslaten van spanning en angsten. Licht, lief en thuis.

Onze krachtige lavendel wordt gekweekt in het unieke mediterrane klimaat van Zuid-Frankrijk, waar het zowel wild geoogst als biologisch geteeld wordt. Het natuurlijke
vitaliteit en levenskracht van beide cultivars, wanneer verenigd, bieden uitzonderlijke therapeutische kwaliteiten. Onder de vele voordelen van het beoefenen van mindfulness met lavendel, zijn het verlichten van spanning en het opwekken van kalmte de meest bekende. Hoewel lavendel ook als een ontsmettingsmiddel en natuurlijk insectenwerend middel fungeert, is het zoete en ontspannende maar enigszins scherpe bloemenaroma het meest directe voordeel dat het dragen van deze geur met zich meebrengt.




Water (Aqua), Algae (Sea weeds) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Coprernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Linalool**, d-Limonene** *ingredients from certified organic agriculture **from natural essential oils.


Prijs: € 4,95 - ean: 8718868178374
Ook gekocht:
Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka

ANTI AGING Handcreme

ANTI AGING Handcreme

75ml, Voordeel:
van € 4,95 voor € 4,35
Sante

Olie-Weibad Lavendel

Olie-Weibad Lavendel

30ml, Prijs:€ 3,25
BioTurm