search
 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

Gebruik: 

herkomst: 

merk serie: 

Aktie: 







Vitaliserende Duindoornolie




100ml,  WeledaAktie:
van € 15,99 voor € 11,95
  

Op dagen dat je behoefte hebt aan zonlicht en warmte is een inwrijving of massage met Vitaliserende Duindoornolie een aangename bezigheid. Je koestert je daarmee in de zonnewarmte die de duindoorn in zich heeft opgeslagen en omgeeft je met de opgewekte frisheid en warme geur van citrusoliën. Kijk niet vreemd op als na de massage je moeheid is verdwenen en je je opgewekt en energiek voelt. De olie geeft een bleke voorjaarshuid bovendien een goudoranje gloed, door de natuurlijke kleurstof carotenoïde.



Als dagelijkse lichaamsverzorging enkele druppels in de handpalm gieten en de handpalmen tegen elkaar aan wrijven. Vervolgens de olie verdelen over de nog vochtige huid van het hele lichaam totdat het product helemaal opgenomen is. Om te ontspannen aan het einde van de dag kan de olie gebruikt worden voor een massage van de nek, schouders en voeten.


Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Fragrance (Parfum)1 , Limonene1 , Linalool1 , Benzyl Benzoate1 , Benzyl Salicylate1 , Geraniol1 , Citral1 , Farnesol1
1 verkregen uit natuurlijke etherische oliën

  • Duindoornolie uit de pitjes en het vruchtvlees van de duindoornbes verzorgt de huid met essentiële vetzuren, stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, verbetert de spankracht en elasticiteit en reguleert het vet- en vochtgehalte. De olie heeft een natuurlijke beschermingfactor (carotenoïde), ontstekingsremmende en wondhelende eigenschappen, werkt bij eczeem en een droge, belaste huid en beschermt tegen vrije radicalen (pro-vitamine A en vitamine E).
  • Sesamolie maakt de huid soepel.
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder etherische olie van mandarijnen, sinaasappels en grapefruits werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.

Prijs: € 11,95 - ean: 4001638099950
Ook gekocht:
Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka

Regeneratie Serum

Regeneratie Serum

vitaliteit en hydratatie voor de rijpere huid

30ml, WeekAktie:
van € 62,95 voor € 50,35
Dr. Hauschka

Regeneratie Dagcreme

Regeneratie Dagcreme

verstevigende opbouwende dagcrème

40ml, LenteAktie:
van € 58,50 voor € 49,65
Dr. Hauschka

Regeneratie Bodymilk

Regeneratie Bodymilk

hydrateert en verstevigt

150ml, Prijs:€ 38,95
Dr. Hauschka