search
 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

lichaamsdeel: 

herkomst: 

merk serie: Duindoorn Handcrème


50ml,  € 7,99   

De Duindoorn Handcrème is een snel intrekkende, rijke crème die dezelfde zonnige ingrediënten bevat als Duindoorn Huidolie.
Sesamolie voedt de huid en etherische oliën van onder andere mandarijn, sinaasappel en grapefruit geven de crème een rijke, fris-fruitige geur. Daarnaast is bijenwas toegevoegd om de dunne huid van de handen extra te beschermen. De regenererende werking van duindoornolie komt in de handcrème goed tot zijn recht. Vrijwel direct na het inwrijven voelen ruwe, uitgedroogde handen aangenaam zacht en soepel aan en blijven dat lange tijd. Het geeft je een verzorgd gevoel.

Bij sterk belaste handen met een gesprongen of schilferige huid stimuleert duindoornolie de opbouwprocessen, zodat de huid zich snel herstelt en glad gaat aanvoelen.

Het Duitse blad Ökotest (uitgave oktober 2007) gaf Weleda's Duindoorn Handcrème in een handcrèmetest het predikaat 'zeer goed'.
 • Duindoornolie uit de pitjes en het vruchtvlees van de duindoornbes verzorgt de huid met essentiële vetzuren, stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, verbetert de spankracht en elasticiteit en reguleert het vet- en vochtgehalte. De olie heeft een natuurlijke beschermingfactor (carotenoïde), ontstekingsremmende en wondhelende eigenschappen, werkt bij eczeem en een droge huid en beschermt tegen vrije radicalen (pro-vitamine A en vitamine E).
 • Sesamolie maakt de huid soepel.
 • Bijenwas beschermt en verzorgt de tere huid van de handen zonder deze af te sluiten, geeft het product consistentie en heeft emulgerende eigenschappen (verbindt de vette en waterige delen).
 • Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.
 • Cassave (tapioca zetmeel) geeft het product consistentie.
 • Vetzuurglyceride, gemaakt van plantaardige oliën zoals koolzaadolie, kokosolie en palmolie en plantaardige glycerine werkt als emulgator (verbindt de vette en waterige delen).
 • Bijenwashydrolisaat is een emulgator en wordt verkregen door bijenwas met loog (kaliumhydroxide) te behandelen.
 • Lecithinehydrolisaat uit soja (niet-genetisch gemanipuleerd) is een emulgator en werkt daarnaast regulerend op het vochtgehalte van de huid.
 • Compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder etherische olie van mandarijnen, sinaasappels en grapefruits werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.
 • Xanthaan, een product van micro-organismen werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.
 • Water dient ter verdunning.

Prijs: € 7,99 - ean: 4001638097499
Ook gekocht:
Lippenbalsem (potje)

Lippenbalsem (potje)

regenererende intensieve verzorging

4ml, Prijs:€ 11,5
Dr. Hauschka

Handcreme

Handcreme

beschermt en verzorgt

50ml, Prijs:€ 13,95
Dr. Hauschka

Rozencrème Light

Rozencrème Light

kalmeert en beschermt

30gr, Prijs:€ 28,95
Dr. Hauschka

Regeneratie Bodymilk

Regeneratie Bodymilk

hydrateert en verstevigt

150ml, Prijs:€ 38,95
Dr. Hauschka