search
 

VitakruidSupplementen ( Multi Vrouw)


Feminosan

Een complete formule voor tijdens de overgang
60tab,  Prijs: € 22,90   

Vitakruid staat op de eerste plaats voor kwaliteit. Daarnaast willen wij de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Met die filosofie is ook Feminosan, een vooruitstrevend middel voor tijdens de overgang ontwikkeld.

Andere formules voor bij de overgang bevatten vaak slechts één, of hooguit twee werkzame bestanddelen. Vitakruid heeft gekozen voor een complete formule die door wetenschap wordt onderbouwd. De combinatie van de werkzame stoffen: rode klaver, hop en angelica sinensis in combinatie met OPC, is nog niet eerder in een middel voor bij de overgang verenigd, een ware revolutie dus! In het kort:

 Twee bronnen van fyto-oestrogenen uit biotoop (rode klaver en hop)

  Versterkt met angelica sinensis voor optimale synergie

  Toevoeging van gezonheidsduizendpoot magnesium

 De schakelaar l-taurine zorgt voor balans in mineraalhuishouding

 Daar bovenop de OPC-turbo die de gehele formule effectiever maakt

Naast de overvloed aan werkzame stoffen in Feminosan, is Vitakruid ook op zoek gegaan naar nutriënten die de opneembaarheid en werkzaamheid van rode klaver, hop en angelica sinensis bevorderen. In die zoektocht is Vitakruid uitgekomen bij: magnesium, een duizendpoot voor de gezondheid, l-taurine, een schakelaar voor de mineraalhuishouding en OPC, een turbo die de werkzame stoffen effectiever laat werken. Door de hoogwaardige hulp nutriënten in Feminosan is één tablet vaak al voldoende om het gewenste doel te bereiken.

De hoeveelheid van werkzame- en hulp nutriënten is niet het enige criterium voor een goed product tijdens de overgang. De kwaliteit van de nutriënten in de formule moeten van een hoogwaardige kwaliteit te zijn om het middel effectief te laten werken. Ook op dit vlak houdt Vitakruid zich aan haar merkbelofte. Zo bevat Feminosan van Vitakruid: een hoogwaardig rode klaver extract dat gestandaardiseerd is op 40%, een hoogwaardig hop extract (12½:1) en een hoogwaardig druivenpitextract van 95% (OPC).

 Neem 1 tablet per dag. Tenzij anders geadviseerd.

 


 

L-Taurine, Magnesium, Hop extract (Humulus lupulus), Angelica sinensis (Engelwortel), Rode Klaver extract (Trifolium pratense), Oligomere pro-anthocyanidinen (OPC), siliciumdioxide (vulmiddel), magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), 
Polysorbaat.

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Ingrediënten per standaard dagdosering
 
 1 tablet 
RI*
 
100 mg
 
**
 
100 mg
 
**
 
125 mg
 
33%
 
250 mg
 
**
* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

 


Prijs: € 22,90 - ean: 8717438690032
Ook gekocht:
Yogi Women's Tea

Yogi Women's Tea,17zakjes


Prijs: € 3,49
Yogi Tea

Soft Eyeliner 02 Brown

Soft Eyeliner 02 Brown,1,14gr


Prijs: € 7,99
Lavera

Natuurparfums testerset Collection 2

Natuurparfums testerset Collection 2,4x2ml


Prijs: € 13,20
Farfalla - BDIH

Sensuality Esprit de Parfum

Sensuality Esprit de Parfum ,10ml


Prijs: € 59,95
Alqvimia