search
 

Merken: 

Doelgroep: 

Geuren: 

herkomst: 

Aktie: Sensuality Esprit de Parfum
10ml,  Alqvimia 10 daagse: van € 59,95 voor € 50,95   

Sensuality Esprit de parfum hult u in een wulpse en mysterieuze sfeer. Een 100% natuurlijke, sensuele en prikkelende compositie met een subtiel zoet facet dat doet denken aan de meest vrouwelijke bloemen. De rijkdom van jasmijn wordt onthuld, bekroond door het contrast tussen de delicatesse van de Bulgaarse roos en neroli, en de rijkdom van ylang ylang. De warme en mysterieuze ondergrond combineert met de noblesse van de tonen van sandelhout, koriander en rozenhout en de zoetheid van de Egyptische geranium, petitgrain en sinaasappel.

Je zintuiglijke ervaring nodigt je uit om te ontdekken:
Topnoten: kruidencitrus met tonen van citroen, sinaasappel, mandarijn, bergamot, petitgrain en palmarosa.

Hartnoten: bloemen body op basis van de exotische essences van jasmijn en geranium absolue uit Egypte, ylang-ylang bloemen uit Indonesië, neroli uit Marokko en de kostbaarste Bulgaarse roos.

Basisnoten: warme en sensuele ondergrond gebaseerd op de houtachtige en kruidige essenties van Palo de Rosa, Sandelhout en Koriander.

Jasmijn: het is een van de meest sensuele, verleidelijke en afrodisiacum essentiële oliën. Het is extreem yin en ontwikkelt bij vrouwen een fascinerende kracht van verleiding. De witheid van zijn bloem, puur als sneeuw, wordt geassocieerd met de zuiverheid van de geest en zijn geur met de hemelse aanwezigheid van God zelf in zijn vrouwelijke aspect.

Bulgaarse roos: de etherische olie van Bulgaarse roos wordt verkregen uit de puurste, sublieme en krachtige roos. Het is de mooiste en allerhoogste van alle essentiële oliën. Het wordt gedistilleerd volgens traditionele technieken om zijn buitengewone eigenschappen en prachtige eigenschappen te behouden. De roos wordt beschouwd als een van de zuiverste bloemen, het is een symbool van zuiverheid.

De Neroli: de etherische olie van Neroli dankt zijn naam aan Anne Marie de la Tremoille, prinses van Neroli die in de 17e eeuw het gebruik van deze etherische olie in de Italiaanse high society introduceerde. De prinses van Neroli maakte diep gebruik van deze essentiële olie op haar huid, parfumeerde haar lichaam, haar handschoenen en haar hoed. De delicate geur van neroli-bloemen is in verband gebracht met zuiverheid en de etherische olie zou trauma helpen verwerken. Verschillende voorouderlijke culturen hebben het toegepast in zeer emotionele energiecentra, zoals de zonnevlecht en het hartchakra, om negatieve gevoelens te zuiveren en pijnlijke herinneringen uit het verleden te overwinnen.

De geranium: de geranium uit Egypte is een van de meest prestigieuze ter wereld en staat bekend om zijn eigenschappen. Verbetert het evenwicht en brengt goede humor en vreugde.

Sandelhout: nuttig om de omgeving te harmoniseren en een spirituele band tussen mensen tot stand te brengen, spanningen te verlichten en emotioneel evenwicht te bieden.

Ylang ylang: de naam betekent "bloemenbloem", het is een etherische olie met warme, bloemige, exotische en vrouwelijke tonen.

100% natuurlijk product. Met etherische oliën Chemotyped.
Prijs: € 50,95 - ean: 8420471012340
Ook gekocht:
Intensieve kuur / Haarmasker

Intensieve kuur / Haarmasker

125ml, Prijs:€ 17,99
Annemarie Borlind

Grace Gentle Cream Cleanser

Grace Gentle Cream Cleanser

120ml, Prijs:€ 34
Antipodes

Grapeseed Butter Cleanser

Grapeseed Butter Cleanser

75ml, Prijs:€ 41
Antipodes

ABSOLUTE SPIRULINA POEDER

ABSOLUTE SPIRULINA POEDER

125gr, Prijs:€ 8,95
Mattisson