search
 

Alqvimia,  LichaamsverzorgingEau de Toilette ( Lichaamsverzorging man /Sandel /Eau de Parfum /Voor Hem)


Seductive Man Esprit de Parfum
10ml,  Prijs: € 59,95   

Seductive Man Esprit de Parfum hult in je met een verleidelijke en mysterieuze sfeer. Een sensuele en prikkelende compositie met een subtiel geformuleerd facet met mannelijke olfactorische tonen van houtsoorten. Het onthult alle rijkdom van sandelhout genuanceerd door het contrast tussen de delicatesse van de neroli van Marokko, bergamot en citroengras, en de rijkdom van patchouli. De warme en mysterieuze achtergrond combineert met de noblesse van kardemomtonen en de zoetheid van vanille. De hoge concentratie aan etherische oliën geeft unieke eigenschappen die niet alleen op het reukniveau werken, maar ook op emotioneel en spiritueel niveau.

Samenstelling 100% natuurlijk uit de zuiverste grondstoffen die de natuur ons biedt: · Alcohol van natuurlijke oorsprong. · Bloemenwateren van Rosa Búlgara en Azahar. · Essentiële oliën van Patchouli, komijn, nootmuskaat, vanille, kruidnagel, sandelhout, vetiver, kardemom, gember, zwarte peper, kamfer, citroen, sinaasappel, citroengras, Neroli en bergamot. Gebaseerd op alcohol van natuurlijke oorsprong, de zuiverste Agua de Rosas van Bulgarije en Agua de Azahar, samen met een synergie van etherische oliën waarvan de eigenschappen in het algemeen worden aangevuld in een mannelijke, magnetiserende en zeer sensuele parfum.

Sandelhout: Sandelhout etherische olie komt uit Mysore (India) waar sandelhout als een heilige boom wordt beschouwd. Het brengt een spirituele band tussen mensen tot stand, reduceert spanningen en zorgt voor emotioneel evenwicht.

De Vetiver: helpt de verbinding van het lichaam met de geest en bevordert wijsheid en spirituele groei, verhoogt het zelfvertrouwen.

Kardemom: Kardemom wordt beschouwd als een goede stimulans.

De Patchouli: barnsteen en muskusachtige essentie. Het ruikt naar de aarde die leeft, het natte onkruid. Patchouli is een kleine struik van ongeveer 80 cm. De verse plant heeft weinig geur. Pas na fermentatie worden geurige principes gevormd. Het geeft karakter en diepte aan de geur. Rijk, sensueel en charismatisch. Je zintuiglijke ervaring nodigt je uit om te ontdekken.

Topnoten: citrus-kruiden geleverd door citroen, sinaasappel, bergamot, citroengras, peper, komijn, kardemom, gember, kamfer en nootmuskaat.

Hartnoten: de "body" heeft een bloemige frisse noot die de puurste neroli van Marokko brengt en tegelijkertijd de kruidige en mannelijke intensiteit van de patchouli en de nagel behoudt.

Basisnoten: essentiële vetiver-olie van Vetiver completeert de hartnoot met een houtachtig-aardse toets. Voltooi de achtergrondsamenstelling de warm-exotische, houtachtige en kruidige toon van sandelhout en vanille.

100% natuurlijk parfum Met etherische oliën Chemotyped.
Prijs: € 59,95 - ean: 8420471012357