search
 







Nagellak Laughter

Oranjerood




5ml,  € 12,95   

› Laughter is the fireworks of the soul ‹

Dit grappige en heldere rood-oranje zorgt ervoor dat je nagels er onmiddellijk zomers en stralend uitzien. Als je een fan bent van rode nagellak, zul je dol zijn op deze felle kleur en het zal je in elk geval aan het lachen maken!




ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DIACETONE ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, PENTAERYTHRIL TETRAISOSTEARATE, PHOSPHORIC ACID, CI 77891, CI 47005


Ons doel is om bij elk van onze producten een perfecte harmonie te creëren tussen een zeer hoge kwaliteit en de grootst mogelijke natuurlijke oorsprong. Al onze producten zijn vegan en vrij van wreedheid en we zijn er trots op geregistreerd te zijn door Vegan Society en PETA. Onze producten zijn ook 14-vrij, wat betekent dat ze vrij zijn van de volgende schadelijkste ingrediënten die nog steeds vaak worden gebruikt bij de productie van nagellak: ftalaten (inclusief dibutylftalaat (DBP), diethylhexylftalaat (DEHP)), tolueen ( ook: methylbenzeen), xyleen, kamfer, formaldehyde, formaldehydehars, ethyltosylamide, trifenylfosfaat, hars, organohalogeenverbindingen (AOX), parabenen, siliconen, geuren, dierlijke ingrediënten. Bovendien bevat deze nagellak geen microplastics. Al onze nagellakken zijn van hoge kwaliteit met levendige kleuren vanaf de eerste spread en een houdbaarheid van maximaal zeven dagen.


Prijs: € 12,95 - ean: 705632697498
Ook gekocht:
Nagellak remover

Nagellak remover

Aceton vrij

100ml, Voordeel:
van € 11,00 voor € 9,65
Sante

Eternal Youth Face Cream

Eternal Youth Face Cream

Maximum Recovery

50ml, Prijs:€ 239,95
Alqvimia

Eternal Youth Eye and Lip Contour

Eternal Youth Eye and Lip Contour

Maximum Recovery

15ml, Prijs:€ 134,95
Alqvimia