search
 

Huidtype: 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

lichaamsdeel: 







Rozencreme light mini




5ml,  € 5,80   

Als een geurig rozengedicht:
-rozenwater
- kostbare etherische rozenolie
- rozenbloesemwas
- ritmische extracten van rozenbloesems en de vruchten van de roos, de rozenbottels

De rijke eigenschappen van de harmoniserende en vitaliserende roos zijn samengebracht in een romige en gemakkelijk intrekkende dagcrème voor de droge, vochtarme en gevoelige huid – de ideale aanvulling op de klassieke Dr.Hauschka Rozencrème.

De versterkende compositie van rozenwater, etherische rozen-olie, rozenbloesemwas, geritmiseerde extracten uit rozenblaadjes en rozenbottel, stabiliseert de natuurlijke ritmes van de huid. Avocado, heemst, sesam-, amandel- en tarwekiemolie ondersteunen de huid in het vasthouden van
vocht. De harmoniserende wondklaver kalmeert een rode, geïrriteerde huid. Rozen- en bijenwas beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het resultaat: een verfijnde en egale teint.



‘s Morgens na het reinigen met Gezichtsreinigingscrème of Reinigingsmelk en het versterken met gezichtslotion, gelijkmatig verdelen over gezicht en hals.

Tip
Vooral in het koude jaargetijde, heeft de huid behoefte aan extra verzorging. Dan is het tijd voor de rijke Dr. Hauschka Rozencrème.


Aqua, Sesamum Indicum Oil, Alcohol, Rosa Damascena Distillate, Althaea Officinalis Extract, Rosa Gallica Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Cera Flava, Persea Gratissima Oil Unsaponifiables, Triticum Vulgare Germ Oil, Lysolecithin, Rosa Canina Extract, Parfum, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Rosa Damascena Flower Wax, Xanthan Gum.
* Bestanddeel van natuurlijke etherische oliën


Prijs: € 5,80 - ean: 4020829008144
Ook gekocht:
Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka

LL Regeneration nachtcreme

LL Regeneration nachtcreme

50ml, WeekAktie:
van € 43,99 voor € 35,15
Annemarie Borlind

Regeneratie Serum

Regeneratie Serum

vitaliteit en hydratatie voor de rijpere huid

30ml, WeekAktie:
van € 62,95 voor € 50,35
Dr. Hauschka