search
 

Annemarie Borlind,  GezichtsverzorgingSpeciaal ( Gemengde huid)


Purasoft creme Q10


50ml,  Prijs: € 21,25   
Zonnestraling, verwarmingslucht, wind, kou en stress verouderen de huid waardoor sneller rimpeltjes. De drukbezette vrouw, die zich vaak zowel voor familie als beroep moet inspannen, heeft meestal weinig tijd voor uitgebreide huidverzorging en geeft daarom de voorkeur aan producten die het nodige vocht geven en voortijdige rimpeltjes voorkomen. Natuurlijke huidverzorging met Pura Soft Q10 anti-rimpel-crème is daarop afgestemd.

Deze crème verzorgt 24 uur het vochtgehalte van de huid met een mild komkommerextract en sorbitol. De in de huid voorkomende werkstof Q10 wordt uit gist gewonnen en voorkomt voortijdige rimpeltjes. Pindaolie en rozenwas maken de huid soepel. Microdeeltjes van titaandioxide en vitamine E voorkomen huidveroudering door zonnestraling en andere omgevingsinvloeden.

ÖKO-TEST (Test in ÖKO-TEST 10/2005) heeft gelijksoortige producten onderzocht op werking en bedenkelijke stoffen. De Pura Soft Q10 anti-rimpel-crème is op alle criteria goedgekeurd en ontving de waardering „sehr gut„, zowel voor de inhoudstoffen als de verpakking. Daarbij bevat de Pura Soft Q10 crème geen geurstoffen die allergieën kunnen uitlokken.Prijs: € 21,25 - ean: 4011061001413
Ook gekocht:
LL Regeneration nachtcreme

LL Regeneration nachtcreme,50ml


WeekAktie: van € 38,00 voor € 32,25
Annemarie Borlind

Rozencrème

Rozencrème,50ml

Dag- en nachtverzorging voor droge en gevoelige huid.
Prijs: € 18,95
Martina Gebhardt - BDIH

Calendula Shampoo Douchecrème

Calendula Shampoo Douchecrème,200ml


Prijs: € 7,99
Weleda

Facial Firming Gel

Facial Firming Gel,50ml

Bij couperose en rode huid
Prijs: € 31,00
Annemarie Borlind