search
 

Haarverzorging: 

Merken: 

Geurgroep: 

Features: 







Natural Active douchegel Hair + Body

Zacht verfrissende douche-shampoo




200ml,  € 6,49   

Zachte, grondige reiniging voor huid en haar met een stimulerende, verfrissende geur en een effectieve combinatie van plantaardige werkstoffen en verzorgende stoffen. Met tarwe-eiwitten voor glad haar en biologisch salie-extract en sinaasappelolie om de huid in topconditie te laten voelen. Met het unieke extract van de hoogalpiene Speick-plant uit biologisch gereguleerde wilde oogst (kbW).

Verpakking: Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Koker van 90% BIO PE, dop van PP. In vergelijking met gewone PE zorgt BIO PE voor minder CO2-uitstoot tijdens de productie. Voor optimale recycling, scheid de tube en dop en gooi deze weg bij het recyclingafval.

Certified Natural Cosmetics (COSMOS): Vrij van synthetische geur-, kleur-, siliconen-, parabenen- en minerale oliën. 99,5% natuurlijke oorsprong van totaal. Gluten- en lactosevrij. Dermatologisch en allergologisch getest.



Verspreiden op een nat lichaam, laten schuimen, genieten van de fijne geur en afspoelen. Ook geschikt voor het wassen van haar en een gevoelige huid.


Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Glycerin, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Valeriana Celtica (Speick) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool


Prijs: € 6,49 - ean: 4009800002647
Ook gekocht:
Saline Tandpasta

Saline Tandpasta

beschermt tegen tandsteen

75ml, Prijs:€ 5,99
Weleda

Everon Lippenbalsem

Everon Lippenbalsem

4,8gr, Prijs:€ 5,25
Weleda

Aloe Vera huidcreme

Aloe Vera huidcreme

50ml, Prijs:€ 31,9
Martina Gebhardt

Hydraterend Masker Rozen

Hydraterend Masker Rozen

Actief egaliserend

2x7,5ml, Prijs:€ 4,49
Logona