search
 

Overige MerkenDiversen ( Droge huid /Eczeemhuid /Body olie /Intensieve verzorging)


Raspberry seed oil

Vers geperste wilde frambozenolie


100ml,  Prijs: € 24,95   

best voor: geirriteerde of droge huid

Rode frambozenzaadolie is een uitstekende vrije radicalenvanger en antioxidant en een rijke bron van vitamine E en carotenoïden. Het wordt vaak gebruikt om huiduitslag, eczeem en andere huidletsels te voorkomen, het heeft ook superieure ontstekingsremmende eigenschappen.

Frambozenolie, een extreem rijke bron van essentiële vetzuren en vitamine E, stimuleert een soepele, gezonde huid, helpt bij huidherstel en helpt tegelijkertijd vocht vast te houden en biedt ontstekingsremmende eigenschappen. De polyfenolen in de olie helpen de tonus en elasticiteit te verbeteren en de huidregeneratie te verbeteren.

UIT VERS GEPERST

Deze olie wordt ongeveer binnen 10 dagen na de oogst uit het zaad of de pit geperst om de versheid, potentie en werkzaamheid te behouden.

Dit is een niet-gestandaardiseerde, ongeraffineerde en natuurlijke olie. Elke batch varieert en vertoont een reeks unieke kenmerken. In de olie kunnen sediment of natuurlijke deeltjes van de ingrediënten zichtbaar zijn. Dit komt simpelweg doordat onze oliën nooit worden geraffineerd, ontgeurd of gefilterd, en dat wil niet zeggen dat de olie defect is.

N.B: Flesje heeft andere vorm, etiket verder zoals op de foto.
100% Rubus Idaeus Seed Oil (Cold Pressed Raspberry Seed Oil).

Country of origin: Poland, Pressed in the UK.

Free from: wheat, gluten-containing ingredients, soya, milk products, artificial colours, flavourings & preservatives.


Prijs: € 24,95 - ean: 5055757934684