search
 

Gezichtsverzorging: 

Huidtype: 

Merken: 







Groene klei masker munt




100ml,  € 7,46   

Het groene klei masker biedt, door zijn optimale verhouding tussen groene en witte klei, een zachte, zuiverende en remineraliserende verzorging voor de gemengde en vette huid. Het masker is rijk aan biologische jojoba-olie, die hydrateert en beschermt en biologische pepermunt, met verfrissende, antiseptische en stimulerende eigenschappen. Daarnaast bevat het masker biologische essentiële rozemarijnolie. De klei verzacht en voedt de opperhuid en zuivert de huid. Dankzij de rijke hoeveelheid micronutriënten (vitaminen, mineralen en antioxidanten) in de klei, worden mineralen en oligo-elementen aan de huid afgegeven. Deze zorgen voor een gezonde en glanzende huid.

- De klei verzacht en voedt de opperhuid en zuivert de huid

 

 



Breng in een dikke laag aan op gezicht en hals, vermijd daarbij de oog- en lipcontouren. Laat de klei ongeveer 10 minuten op het gezicht zitten, zodat het masker kan drogen op de huid. Spoel af met lauw water en droog de huid met een katoenen handdoek. Voltooi de behandeling door een hydraterende dagcrème aan te brengen.


Aqua, Illite, Kaolin, Mentha piperita extract*, Simmondsia Chinensis seed oil*, Cetearyl alcohol, Cetaeryl glucoside, Benzyl alcohol, Rosmarinus officinalis oil*, Mentha piperita oil*, Lactic acid
*ingredients from organic farming


Prijs: € 7,46 - ean: 3283950910903
Ook gekocht:
Happy Aging gezichtscreme

Happy Aging gezichtscreme

vitaminerijke dagverzorging voor de rijpere huid.

50ml, Prijs:€ 29,5
Martina Gebhardt

Deo Spray Natural & Refresh

Deo Spray Natural & Refresh

75ml, Voordeel:
van € 10,90 voor € 9,55
Lavera

De Traay Bio-zeep Rozen-Calendula

De Traay Bio-zeep Rozen-Calendula

250gr, Prijs:€ 5,29
De Traay

Juliet Skin Brightening Gel Cleanser

Juliet Skin Brightening Gel Cleanser

200ml, Prijs:€ 35
Antipodes