search
 

Merken: 

Voeding: De beste drop ooit mildzout
200gram,  € 3,25   

Keltisch zeezout wordt gewonnen in de zoutmoerassen van het Franse schiereiland Guérande. Daar leiden de zoutwinners het zeewater van moeras naar moeras. Wanneer het zeewater is verdampt, kristalliseert de bovenste laag. Dit wordt er met de hand vanaf geschept. De bovenste laag door vrouwen, omdat hun handen fijner zouden zijn en meer geschikt om deze delicate bovenlaag ervan af te scheppen. 

Keltisch zeezout wordt niet gewassen, niet gedroogd en niet geraffineerd, waardoor alle aanwezige mineralen behouden blijven. Volgens sommigen is Keltisch zeezout daardoor het gezondste zout ter wereld. Het zou goed zijn voor je immuunsysteem, door de aanwezige magnesium houdt het je bloeddruk laag en je neemt vitamines beter op. Volgens anderen is de hoeveelheid mineralen zo klein dat bovenstaande effecten te verwaarlozen zijn.

Feit is wel dat Keltisch zeezout het lievelingszout is van vele chef-koks. Van alle zouten die er in de wereld gewonnen worden, heeft Keltisch zeezout namelijk het kleinste natriumgehalte en heeft het daarmee de zachtste smaak. Perfect dus voor een mildzout dropje.Bewaarcondities:
Temperatuur: 12-25
Houdbaarheid (na productie) 540 dagen


Suiker, glucosestroop, gemodificeerd zetmeel, melasse, zoethoutwortelextract, ongeraffineerd Keltisch zeezout, salmiakzout, plantaardig koolstof, dextrose, aroma, plantaardige olie (kokos), glansmiddel (carnaubawas).


Prijs: € 3,25 - ean: 8719326064413
Ook gekocht:
Chocolade puur met amandelen bio

Chocolade puur met amandelen bio

100gr, Prijs:€ 2,53
Vivani

Sleepytime decaf green tea lemon jasmine

Sleepytime decaf green tea lemon jasmine

20zakjes, Prijs:€ 2,99
Celestial Season

Echinadrop pastilles

Echinadrop pastilles

45gram, Prijs:€ 6,45
Biover

De beste drop ooit volzoet

De beste drop ooit volzoet

merk: Klepper & Klepper

200gr, Prijs:€ 3,95
klepper & Klepper