search
 

Haarverzorging: 

Merken: 







Haarolie Strong Amla 50ml


50ml,  € 14,50   

khadi Strong Amla Ayurvedische hoofdhuid en haarolie - voor gezond, sterk en glanzend haar van de wortels tot de punten.

Strong Amla voorziet je haarwortels van waardevolle voedingsstoffen en versterkt ze duurzaam. Voel hoe de khadi haarolie elke haarlok op een fluweelzachte manier omhult en je haar van binnenuit versterkt. Geniet van de intensieve verzorging en verheug je op dik, sterk haar, want een gezonde hoofdhuid en sterke wortels zijn de voorwaarden voor mooi haar.

Het geheim van Khadi Strong Amla hoofdhuid en haarolie is de magische kracht van het Khadi-elixer: geselecteerde Indiase geneeskrachtige planten worden traditioneel voorzichtig gekookt boven een open vuur volgens oude Ayurvedische recepten.

Dit geneeskrachtige kruidenextract, rijk aan actieve ingrediënten, versterkt de haarwortels en versterkt de haarstructuur. Ayurvedische geneeskrachtige planten zoals Amla en Brahmi worden ook gebruikt tegen vroegtijdige vergrijzing: de melanineproductie wordt gestimuleerd en het haar behoudt zijn natuurlijke kleur.

Heb je normaal haar en wil je meer kracht en volume? Wilt u uw natuurlijke haarkleur zo lang mogelijk behouden? Wil je sterke wortels en levendige glans? Dan is Strong Amla perfect voor jou!

In de Ayurveda werd hoofdhuid en haarolie altijd gebruikt als een intensief, herstellend haarverzorgingsproduct omdat het het haar van binnenuit opbouwt. Uw haar "ziet" er niet alleen goed verzorgd uit, het ontvouwt zijn natuurlijke kracht en gezonde schoonheid.



khadi hoofdhuid en haarolie Strong Amla wordt traditioneel gebruikt vóór het wassen:

Om dit te doen, geeft u 2-3 pompjes in uw hand. Masseer khadi Strong Amla eerst in je hoofdhuid en verdeel de resterende olie over je lengtes en punten. Als haarverzorging je eerste zorg is, begin dan met lengtes en punten en masseer de rest van de haarolie in je hoofdhuid.

Als alternatief kunt u ook de khadi-hoofdhuid en haarolie Strong Amla voorzichtig borstelen met de Khadi-haarverzorgingsborstel - de speciale natuurlijke haren werken de haarolie diep in de hoofdhuid en het haar.

Wikkel een handdoek om je haar om het warm te houden. Geef de olie minstens 30 tot 60 minuten om in te werken voordat je je haar wast met khadi-shampoo. Voor een intenser effect kun je het het beste een nacht laten staan.

Gebruik twee keer per week natuurlijke haarverzorging. Je kunt de haarolie ook spaarzaam gebruiken als leave-in.


Helianthus Annuus Seed Oil*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Eclipta Alba Leaf Extract , Bacopa Monniera Leaf Extract , Cyperus Rotundus Leaf Extract , Symplocos Racemosa Bark Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract, Sesamum Indicum Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Lawsonia Inermis Leave Extract, Cinnamomum Camphora Extract, Onosma Hispidum Root Extract, Tocopherol, Linalool**, Limonene**

* Afkomstig van gecontroleerde biologische teelt

** Onderdeel van natuurlijke etherische oliën


Prijs: € 14,50 - ean: 4260378042217
Ook gekocht:
Rhassoul Shampoo

Rhassoul Shampoo

voor volume

500ml, Prijs:€ 13,25
Urtekram

Q10 Anti-ageing Moisturizing Cream

Q10 Anti-ageing Moisturizing Cream

met het regenererende co-enzym Q10

50ml, Voordeel:
van € 16,99 voor € 14,95
Lavera

Herbal Hair Colour Black

Herbal Hair Colour Black

100gr, Voordeel:
van € 11,90 voor € 10,45
Khadi

Hair Colour Dark Brown

Hair Colour Dark Brown

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi