search
 







Alka Basisch Badzout ph 8.5

5 zakjes




250gr,  € 9,95   

Alka® Bad is speciaal basisch badzout om te genieten van ontzurende lig-, hand- of voetbaden. De zeer rijke basische mineralenformule helpt het lichaam met het afvoeren van zure afvalstoffen en ondersteunt alle huidcondities .

    • Een diepe ontzuring dankzij natriumbicarbonaat
    • Ontspannen spieren door calcium en magnesium
    • Optimale vochtregulering met kalium en natrium
    • Diepe zuivering van de huid door bitterzout
  •  
  • Zuren afvoeren en ontspannen met Alka® Bad
  • In veel culturen is badderen een aangename traditie, een ritueel met betekenis of een luxe. Alka® Bad is een uniek samengesteld basisch badzout dat het lichaam helpt bij het afvoeren van zure afvalstoffen. Afvalzuren worden door het lichaam afgevoerd via de nieren, de darmen, de longen en via ons grootste orgaan, de huid

Door toevoeging van de Alka® Bad formule aan uw badwater krijgt het water een basische waarde van ca. pH 8,5. Zure afvalstoffen in uw lichaam worden via de huid door een osmotische druk van binnen naar buiten afgevoerd.

De zure afzettingen op de huid worden geneutraliseerd door het basische badwater. Doordat de oude verzuurde opperhuid door Alka® Bad wordt geneutraliseerd, zal de regulerende werking van uw talgklieren zorgen voor weer een nieuwe en optimale opbouw van de onderhuidse vetlaag. Alka® Bad bevat daarnaast een weldadige hoeveelheid essentiële mineralen en sporenelementen die via de huid worden opgenomen. Uw huid krijgt een diepe reiniging en kan weer ademen. Na enkele baden is uw huid weer heerlijk zacht.



Vul uw lig-, hand-, of voetbad met warm water. Wacht tot het bad vol is. Strooi hierna 3 maatscheppen AlkaVitae Alka Bad uit over een ligbad, of een halve maatschep over een hand- of voetbad. Daarna goed roeren met de hand zodat het AlkaVitae Alka Badzout gelijkmatig oplost.
De inhoud van een verpakking AlkaVitae Alka Bad is goed voor 20 ligbaden en 120 handbaden of voetbaden.
Inclusief handige maatschep!

Advies:
Aangezien de ontzurende en afvoerende werking na enige tijd op gang komt, wordt een badduur van 50 - 60 minuten of langer aanbevolen. Bij een hand- of voetbad geldt 20 - 30 minuten of langer. Borstel voor nog beter resultaat gedurende het bad met regelmaat de huid af om de afvalstoffen te verwijderen en de doorbloeding te stimuleren.

Waarschuwing:
Direct contact van het poeder van Alka Bad met de ogen vermijden.
Anders met kraanwater uitspoelen.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Na gebruik de pot Alka Bad direct goed afsluiten met deksel


Maris sal, himalayazout, natriumbicarbonaat, natriumcarbonaat, kaliumcarbonaat, calciumcarbonaat, magnesiumsulfaat, agaat, amazoniet, barnsteen, bergkristal, carneool, chalcedoon, chiastoliet, citrien, chrysopaas, rozekwarts, turkoois en smaragd.


Prijs: € 9,95 - ean: 8718546782121
Ook gekocht:
Schussler celzout Nr. 4

Schussler celzout Nr. 4

Kalium chloratum D 6

400tbl, Prijs:€ 12,95
Pflüger

Schussler celzout Nr. 8

Schussler celzout Nr. 8

Natrium chloratum D 6

400tbl, Prijs:€ 12,95
Pflüger

Basis Sensitive Antirimpel Masker Q10

Basis Sensitive Antirimpel Masker Q10

met jojoba en aloe vera

2x5ml, Prijs:€ 2,49
Lavera

Zink zalf nr30

Zink zalf nr30

50ml, Prijs:€ 12,95
BioTurm