search
 







Voetbad Nr. 81

met ureum en lacto-Intensief werkstof


momenteel niet leverbaar

150ml,  € 10,95   

Herstellend voetbad voor soepele voeten!

Verkwikkende frisheid en regeneratie voor de voeten. Het rustgevende en ontspannende voetbad met de bijzondere combinatie van ureum en natuurlijk salicylzuur verzacht eelt en eelt. Het bevatte Lacto-Intensive Active Complex voedt en regenereert de huid. De gestreste voethuid wordt voorzichtig verzorgd en van vocht voorzien. Het resultaat is een elastische en soepele huid die perfect is voorbereid op de pedicure.

Ureum is niet alleen een metabolisch eindproduct van de nieren, maar ook een natuurlijke vochtinbrengende factor die tot 7% ??op de huid voorkomt. Bij psoriasis en neurodermitis is het ureumgehalte in de getroffen gebieden sterk verminderd, in sommige gevallen tot 3,5%. Producten met tot 10% ureum hebben een sterk hydraterend effect, daarbovenop zijn ze in toenemende mate keratolytisch, i. H. hoornvlies verzachting. Er zijn geen natuurlijke ureumbronnen die geschikt zijn voor cosmetische producten, daarom wordt natuuridentiek ureum gewonnen uit kooldioxide en ammoniak onder hoge druk en hoge temperatuur. Ureum kan kortstondig een branderig gevoel achterlaten op pijnlijke, open delen van de huid.



Meng twee doppen in twee liter warm water en laat je voeten ongeveer 10 minuten weken. Voldoende voor ca. 15 toepassingen. Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.


Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Whey*, Sucrose Palmitate, Urea, Salix Alba Bark Extract, Rosmarinus Officinalis Oil*, Verbena Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Parfum, Alcohol, Citral, Limonene


Prijs: € 10,95 - ean: 4260026694249