search
 

Merken: 

Geurgroep: 

Geuren: 

Features: 







Rose Love lichaamsolie


100ml,  € 19,95   

Khadi Rose Love Elixir Body Oil: Verzorg de koningin in jou met de khadi Elixir in ROSE LOVE schoonheidsolie! Geniet van hoe het gracieuze gevoel van welzijn zich over uw huid verspreidt en u een gevoel van perfectie, veiligheid en levensvreugde geeft.

Het authentieke Ayurvedische recept van Rose Love lichaamsolie combineert de verwennende perfectie van rozen, kurkuma en rood sandelhout en brengt ze tot hun volle ontwikkeling. Je huid en je hele aura worden bijzonder rijkelijk geregenereerd.

Geniet van een sensueel opgefriste, gladde en verfijnde teint.

Het geheim van het regenererende effect ligt in het khadi Rose Love Elixir: volgens traditionele ayurvedische recepten worden met de hand geplukte Indiase geneeskrachtige kruiden voorzichtig gekookt boven een open vuur in een traditioneel proces. In het ayurvedische plantenextract (een medicinaal afkooksel) dat op deze manier wordt geproduceerd, worden het volledige potentieel en de individuele effectiviteit van de individuele planten gecombineerd tot een harmonieus geheel.

De roos staat voor perfecte schoonheid! Ze wordt al duizenden jaren beschouwd als de koningin der bloemen. De etherische olie van de bloemen bevat meer dan honderd actieve ingrediënten. Rose helpt je huid om vocht op te slaan, kalmeert het en versterkt het bindweefsel. De roos staat voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en het eenzijn met de schepping.

Kurkuma heeft een milde reinigende werking en regenereert zo diep in de huidcellen met een antioxiderende werking. Je huid begint te stralen.

Als de belangrijkste essentie van India is het rode sandelhout een symbool van oneindige vitaliteit, het voedt en verjongt.

De heerlijke geranium vernieuwt de huidcellen en verlicht jeuk en eczeem. Het lijkt qua geur op de roos en ondersteunt zijn zachtheid met zijn mooie uitstraling.

Luister naar je huid wanneer deze voor je zingt! De Rose Love lichaamsolie is heerlijk intens voedend wanneer deze over je huid parelt en je omhult met zijn roze, luxueuze geur. Terwijl u masseert, voelt u hoe uw huid wordt verwend en geregenereerd en uw zintuigen ontwaken. Ontdek hier het sonore toepassingsritueel van Rose Love dat het effect van Rose Love intensiveert. Laat ons je vergezellen en geef je over aan de perfectie van de roos.

De khadi Rose Love Elixir Body Oil vormt samen met de khadi Shatavari Everyoung Elixir Body Oil en de khadi Pink Lotus Beauty Elixir Body Oil de lichaamsolie serie "Holy Body". Holy Body staat voor holistische lichaams- en zintuiglijke zorg die je helpt om je innerlijke uitstraling naar buiten te brengen.

khadi Skin & Soul Elixir lichaamsoliën hebben een effect op de huid zoals muziek op de ziel.



Khadi Rose Love Elixir Body Oil verwent je huid terwijl deze wordt aangebracht. De regenererende magie van het authentieke Ayurvedische recept ontvouwt zich. Voel het intens verzorgende effect van de Rose Love Elixir, die je zachtjes omhult - als een mantel van rozenblaadjes.

khadi-toepassingsritueel: neem tijd voor jezelf en luister naar het khadi Rose Love-toepassingsritueel. Het leidt je door een rustgevende meditatieve massage, waarmee je het effect van de Rose Love Elixir op je huid en je welzijn kunt versterken. Activeer een van je diepste energiecentra - het hartchakra - en geef je over aan de perfectie van de roos.

Gebruik voor tussendoor: Neem 1-2 pompbewegingen van de olie in je hand en masseer deze zachtjes in je licht vochtige huid met ronddraaiende bewegingen. Laat de olie inwerken en geniet van je nieuwe huidgevoel.

Pssst! Insider-tip: Khadi heeft ook verleidelijke zeepjes


Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Centifolia Flower Extract, Curcuma Aromatica
Root Extract, Curcuma Longa Root Extract*, Rubia Cordifolia Root Extract*, Caesalpinia Sappan Bark Extract, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Tocopherol, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Geraniol**, Citronellol**,Cymbopogon Martini Herb Oil, Cymbopogon Khasianus Herb Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Benzyl Benzoate**,
Linalool**, Limonene**, Citral**, Farnesol**, Crocus Sativus Stigma Extract, Eugenol**

*from organic cultivation
**components of natural essential oil
100 % natural origin of total


Prijs: € 19,95 - ean: 4260672890781
Ook gekocht:
Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Happy Aging reinigingsmelk

Happy Aging reinigingsmelk

Milde, verzorgende en beschermende reiniging.

150ml, Prijs:€ 23,9
Martina Gebhardt

Activerende vloeibare dagcreme

Activerende vloeibare dagcreme

vervangt 'vloeibare dagcreme'

50ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Shatavari Everyoung body olie

Shatavari Everyoung body olie

100ml, Prijs:€ 19,9
Khadi