search
 

Gezichtsverzorging: 

Merken: 

Supplementen: 







Rose Quartz Vibrating Roller




1st,  € 24,95   

Deze roller trilt 6000 keer per minuut; het activeert de opname van producten en stimuleert de aanmaak van collageen. Van kwartskristallen wordt aangenomen dat ze stress verminderen, het gevoel van eigenwaarde verhogen, het zelfvertrouwen herstellen en emoties in evenwicht brengen.



BATTERIJ INSTALLEREN EN VERVANGEN

1) Pak de bovenste helft van het apparaat met de ene hand vast, de onderkant met de andere, schroef tegen de klok in los en trek uit elkaar om de batterijruimte te onthullen.
2) Plaats een AA-batterij (NIET inbegrepen in pakket!) in het compartiment en zorg ervoor dat de positieve pool (+) naar de onderkant van het apparaat wijst.

In GEBRUIK

1) Schakel de onderkant van het apparaat tegen de klok in in de AAN-stand.
2) Pak de roller lichtjes vast en houd uw pols dicht bij uw gezicht en masseer zachtjes de stijve spieren rond de kaak, wangen en voorhoofd. De roller kan dagelijks worden gebruikt in combinatie met serums, moisturizers of als onderdeel van een gua sha- en massagemaskerroutine.

*Deze roller kan voor gebruik met de hand worden opgewarmd of een paar minuten in de koelkast worden gelegd voor een extra verkoelend effect.


Prijs: € 24,95 - ean: 686012006898