search
 

Dr. Hauschka,  GezichtsverzorgingNachtverzorging ( Gevoelige huid /Tonic /Intensieve verzorging)


Conditioner Gevoelige huid

ampullen voor de gevoelige huid (Conditioner S)


50 Ampullen,  Prijs: € 66,50   
Dr.Hauschka Huidconditioner S heeft een versterkende invloed op de huid door de samenstelling met waardevolle extracten uit geselecteerde planten en mineralen die zijn verdund en ritmisch behandeld. De overmatige activiteit van de gevoelige huid neemt af evenals de roodheid. Bij een huidbeeld met neiging tot verwijde adertjes (couperose) heeft deze intensieve verzorging een versterkende invloed op de aderen. De huid die zo behandeld is en meer weerstand heeft gekregen, krijgt zijn vitale, gezonde uitstraling weer terug.

TIP:
Ook bij zonneallergie en verbrandingen door de zon verlicht Dr.Hauschka Huidconditioner S het aanvankelijke gloeien van de huid; de jeuk en het onaangename branderige gevoel verdwijnen al snel na het aanbrengen van deze Huidconditioner.

Gedurende het gebruik van de Huidconditioners komt het gebruik van de Gezichtslotion of Gezichtslotion Speciaal te vervallen.Bij een huid met couperose wordt Huidconditioner S na het reinigen met warm water 's morgens en 's avonds ter plekke aangebracht en licht aangedrukt. Het gebruik is verder net zoals bij Huidconditioner N. De duur van het gebruik dient één tot drie maanden te zijn.


Prijs: € 66,50 - ean: 4020829005396
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème,50ml

Verzorgende gezichtsreinigingscrème
Prijs: € 14,30
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk

Reinigingsmelk,145ml

milde compenserende basisverzorging
WeekAktie: van € 24,30 voor € 20,65
Dr. Hauschka

Rozencrème

Rozencrème,30ml

beschermende opbouwende dagcrème
WeekAktie: van € 25,95 voor € 22,05
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion,100ml

voor de normale, droge en gevoelige huid
HerfstAktie: van € 24,70 voor € 21,65
Dr. Hauschka