search
 

Haarverzorging: 

Merken: 







Natuurlijke Haarkleur ColorPrep


2x50gr,  € 12,95   

"Natuurlijke Haarkleur ColorPrep"

Voorbereiding eenvoudiger dan ooit: elke basiskleur is van nature uniek - net als khadi-kruidenhaarkleuren. khadi Color Prep ondersteunt een duidelijk betrouwbaar kleurresultaat en bereidt uw haarstructuur optimaal voor op het kleuren met uw khadi kruidenhaarkleuring. Vooral van een heel lichte haarkleur tot een donkere tint. Ontdek de twee belangrijkste use cases onder "Applicatie".

De khadi Color Prep is niet alleen een kleursterkte primer voor je favoriete kleur, het heeft ook een keratinebehandeling op je haar dankzij de senna/cassia die het bevat. Het verstevigt en beschermt je haar en sluit opgeruwde haarstructuren. Ziziphus hydrateert je haar en regenereert het op een traditionele Ayurvedische manier voor een stralende glans die van binnenuit komt. Dankzij henna ontstaat het warme blond of het intense koper, dat als basiskleur de perfecte hechtingsbasis vormt voor donkere, asachtige kleuren. Daarnaast heeft het een helende werking op de hoofdhuid en versterkt het het haar van wortel tot punt.

khadi Color Prep: de optimale basis voor een veilig en helder kleurresultaat

Om van een heel lichte naar een heel donkere tint te kleuren, raden we je aan om je haar voor te bereiden met de khadi Color Prep als eerste stap: het fijngemalen kleurpoeder, dat alleen de krachtigste delen van planten bevat, kleurt je haar in één keer een warme goudblonde tint tot een intens koper. Deze basiskleur bereidt je haarstructuur optimaal voor op het kleuren met je khadi kruidenhaarkleuring. Deze eerste, warme kleurlaag zorgt voor de perfecte hechtingsbasis voor de koele tint die je wilt kleuren. Daarnaast versterkt de primer van de Color Prep de kleurkracht van je gewenste nuance en ondersteunt een bijzonder intensief kleurresultaat.

 

Van heel licht naar donker

khadi kruidenhaarkleuring heeft een uitstekende kleurkracht en kleurt permanent. Bij zeer licht haar ondersteunt khadi Color Prep intensieve kleuring. Het pre-pigmenteert je haar en creëert een veilige basis voor het veranderen van zeer lichte naar donkere tinten.

Wortelkleuring / voorheen chemische kleuring

U kent vast wel de duidelijk zichtbare aanzet die optreedt wanneer uw haar uitgroeit na het verven met synthetische haarkleuring. De khadi Color Prep geeft deze als basiskleur een warm goudblond tot een intens koper om ze perfect voor te bereiden op het kleuren met de gewenste nuance van de khadi kruidenhaarkleuren. Zo bereik je een optimale grijsdekking en vloeiende overgangen.



1. Was je haar met een natuurlijke khadi-shampoo.

TIP: Gebruik indien nodig het khadi Deep Charcoal Cleanse haarmasker om je haar te bevrijden van synthetische resten van chemische kleurstoffen of producten op siliconenbasis.

2. Meng khadi Color Prep met water van 80°C tot een crème.

3. Breng het voorzichtig aan zoals je khadi-haarkleur.

4. Was Color Prep na 60 minuten grondig met alleen water. Verf met je gewenste khadi haarkleur volgens de gebruiksaanwijzing.

Veiligheidsopmerking: Alleen op de intacte huid aanbrengen en direct oogcontact vermijden. Het poederstof is superfijn - inhaleer het alstublieft niet. Laat het gemengde poeder afkoelen tot een aangename temperatuur voordat u het aanbrengt.


Cassia auriculata leaf powder*, Lawsonia inermis leaf powder*, Ziziphus jujuba leaf powder*, Ziziphus spina-christi leaf powder*. 100 % organic of total * from organic agriculture


Prijs: € 12,95 - ean: 4260672890217
Ook gekocht:
Hair Colour Ash Brown

Hair Colour Ash Brown

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi

Deep charcoal cleanse Hair mask

Deep charcoal cleanse Hair mask

Detox

50gr, Prijs:€ 9,95
Khadi

Sensitive herbal wash Powder shampoo

Sensitive herbal wash Powder shampoo

Ayurvedisch haarwaspoeder

50gr, Prijs:€ 9,95
Khadi