search
 







Dudu-Osun Zwarte zeep puur




150gr,  € 7,90   

Eerlijk en duurzaam geproduceerd Dudu Osun® - de originele zwarte zeep is een hoogwaardig product uit Nigeria, dat in het land van herkomst al lang bekend staat als een bron van natuurlijke schoonheid en welzijn. De natuurzeep wordt nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt en verschilt niet alleen qua uiterlijk van andere zepen.
De samenstelling bevat verschillende natuurlijk voorkomende huidverzorgingscomponenten die al eeuwenlang worden gebruikt in de schoonheidsverzorging in Afrika.
Traditioneel - van regionale kleine boeren in Nigeria - wordt palmpitolie gekookt met as - met moderne technologie op een traditionele manier. De andere ingrediënten worden pas toegevoegd na het verzepingsproces, waardoor hun kwaliteit behouden blijft. De karakteristieke kleur van de geperste natuurlijke zeep komt van het asgehalte verkregen uit
cacaoplanten en palmvruchten.
De hoogwaardige, koudgeperste karitéboter, die traditioneel wordt gewonnen uit de fruitpitten van de karitéboom, die als heilig wordt beschouwd, geeft de Dudu-Osun® zijn voedende en hydraterende eigenschappen. De zeep is een alleskunner die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor de dagelijkse reiniging van lichaam, gezicht en haar. Het witte, weelderige schuim is zelfs geschikt voor een gezichtsmasker en voor het scheren. Geschikt voor elk huidtype, ook voor een probleemhuid.



Als zeep voor het hele lichaam de zeep met water opschuimen en op de huid of op het haar verdelen. Verspreid voor een masker het weelderige witte schuim over de huid en laat het kort op de huid drogen. Afspoelen met lauw water.
De zwarte zeep kan ook gebruikt worden als scheerzeep. Het weelderige witte schuim op gezicht of te scheren (tere) lichaamsdelen aanbrengen, scheren zoals gewoonlijk en vervolgens  afspoelen met schoon water.


Sodium Palm Kernelate, Potassium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Mel, Citrus Aurantifolia Juice, Citrus Limon Juice, Baphia Nitida Powder, Aloe Barbadensis leaf extract


Palmpitolie*, Potassium, Natuurlijke Glycerine, Water, Shea Butter, Parfum, Honing*, Citroensap*, Limoensap*, Afrikaans Sandelhout (Camwood), Aloë Vera Hele Blad Extract*
* = uit biologische landbouw
**= demeter


Prijs: € 7,90 - ean: 6156000059594
Ook gekocht:
Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Witte klei peeling

Witte klei peeling

100ml, Prijs:€ 8,4
Cattier

Motten Box Mottlock

Motten Box Mottlock

kleefstrips mottlock

1st, Prijs:€ 6,45
Stop Mot

Sai Baba Nag Champa 15gr

Sai Baba Nag Champa 15gr

15g, Prijs:€ 1,79
Namaste