search
 

Merken: Powerbead armbandje - Mokaiet

schenkt flexibiliteit
1st,  € 9,75   

Mokaiet powerbead edelstenen armband met een displaykaartje, de armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.

Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.

Mokaiet (ook bekend als Mokaiet Jaspis) bevordert je behoefte aan afwisseling en maakt je avontuurlijk en flexibel. Doordat hij je helpt om oude traumatische ervaringen te verwerken geeft hij je rust en balans. Mokaiet zuivert het bloed en bevordert de genezing van wondjes. Hij ondersteunt het proces van zwangerschap en voortplanting in zijn algemeenheid. Mokaiet helpt om oude patronen uit de genetische codering op te ruimen. De steen herstelt het fysieke lichaam en gaat veroudering tegen op zowel lichamelijk als geestelijk niveau.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!
Prijs: € 9,75 - ean: 8718226692788