search
 







Hairwich Styling cream


tijdelijk niet leverbaar

50ml,  € 19,90   

Met onze Hairwich "Styling Cream" hebben we bij Kastenbein & Bosch het beste van twee werelden gecombineerd: aan de ene kant geeft het houvast als een middelsterke haargel, aan de andere kant blijft je haar flexibel en herwerkbaar zoals een stylingcrème. Coole combi, toch? En natuurlijk met de Ultrabio-belofte van Kastenbein & Bosch: geen siliconen, glycerine, synthetische geurstoffen of conserveermiddelen - gewoon puur natuur!

Onze stylingcrème overtuigt niet alleen met het argument dat het ultra-biologisch en vegetarisch is, maar ook met zijn werking: het brengt je haar perfect in model met een matte finish en voorziet het van een extra portie vocht.

Bovendien kan hiermee een indrukwekkend volume-effect worden gecreëerd, waardoor zelfs plat en fijn haar een echte blikvanger wordt. Dus, vergeet Crème Brûlèe, de enige crème die je moet kennen is de hair wank "styling cream" van Kastenbein & Bosch.

 



EENVOUDIG TE GEBRUIKEN - TIPS & TRUCS VAN ONZE KAPPERSMASTERS Onze kappersmeesters hebben een paar tips en trucs voor het correct aanbrengen van onze Hair Witch "Styling Cream" - omdat we willen dat je tevreden bent met het stylingresultaat. Immers, als u tevreden bent, zijn wij tevreden.
Dus hier zijn onze vier stappen om gelukzaligheid te stylen:
1. Begin met een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot, je kunt later altijd meer toevoegen.
2. Wrijf het grof in je handen.
3. Verdeel het gelijkmatig in je droge of vochtige haar. Om meer volume te creëren, raden Roger en Stefan aan om met de hiel van uw hand of vingertoppen de stylingcrème in cirkelvormige bewegingen te verdelen.
4. Gebruik eventueel wat meer en vergeet daarna niet je handen te wassen.


AQUA, ALCOHOL*, KAOLIN, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, BEESWAX*, COPERNICA CERIFERA (CARNAUBA) WAX*, CREAM*, CITRUS GRANDIS PEEL OIL*, COCO-GLUCOSIDE, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, COCOS NUCIFERA OIL*, BEER*, ORYZA SATIVA MAL EXTRACT*, TOCOPHEROL, STRYRAX BENZOIN GUM, SHELLAC, POGOSTEMON CABLIN LEAF OIL*, Limonene**, Linalool**, Citral**, Benzyl benzoate** * kbA (gecontroleerde biologische teelt) **Componenten van essentiële oliën


Prijs: € 19,90 - ean: 4280000977137
Ook gekocht:
Color Voorbehandeling

Color Voorbehandeling

100ml, Voordeel:
van € 11,95 voor € 10,45
Logona

Color Fix nabehandeling

Color Fix nabehandeling

After-treatment - fixeert de natuurlijke haarkleuring

100ml, Voordeel:
van € 11,95 voor € 10,45
Logona

Color Creme 240 Nougat bruin

Color Creme 240 Nougat bruin

Voor blond tot bruin haar

150ml, Prijs:€ 17,95
Logona