search
 

Gezichtsverzorging: 

Merken: 







Probiotic Drops


30ml,  € 32,95   

Het probiotische serum ondersteunt de natuurlijke afweer van de huid en reguleert het huidevenwicht. Puur aloë vera sap en limoenbloesem hydrolaat hebben een ontstekingsremmende en verzachtende werking. Hyaluron bindt vocht in de huid en stabiliseert de barrièrefunctie. Natuurlijke probiotica van gefermenteerde melkzuurbacteriën versterken het microbioom van de huid en hebben een herstellende werking. Geeft een versterkte, beschermde en evenwichtige huid.

Aloë in plaats van aqua: in onze cosmetische formuleringen vervangen we het gebruikelijke hoofdingrediënt water door ons uniek actieve aloë vera-sap uit onze eigen, gecertificeerde biologische teelt in Andalusië. Meer informatie over ons receptprincipe vindt u hier.



Breng na het reinigen en tonifiëren 2 tot 3 druppels van het huidbeschermende serum aan op gezicht, hals en decolleté, gemengd met crème of olie of zacht ingewreven.

Tips:
- Ideaal als lichte nachtverzorging: dankzij de lichte textuur is het serum ideaal voor de nachtverzorging.
- Voor een beschermde en versterkte oogcontour: Meng 1 tot 2 druppels van het serum met de oogcrème.
- het serum versterkt de beschermende barrière van de huid en beschermt zo tegen onzuiverheden na het dragen van een gezichtsmasker.
- Met het Mix & Match-principe kunt u de individuele producten mixen en matchen op basis van uw huidbehoeften, die dagelijks veranderen en afhankelijk zijn van het seizoen. 


Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Tilia Cordata Flower Water*, Alcohol*, Glycerin, Lactobacillus Ferment Lysate, Salix Nigra Bark Extract, Sodium Lactate, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Levulinic Acid, Chondrus Crispus Powder, Sodium Levulinate, Sodium Phytate, Glucose, Sodium Hydroxide. *biologische teelt


Prijs: € 32,95 - ean: 4005529239807