search
 

Merken: 

In Huis: 







Krachtreiniger met sinaasappelolie


120ml,  € 1,95   

Hooggeconcentreerde, zuiver plantaardige intensiefreiniger en ontvetter met biologische sinaasappelolie. Lost hardnekkige vet- en olievlekken op in keuken, badkamer en werkplaats zonder gevoelige oppervlakken te beschadigen.
Als allesreiniger ideaal voor het reinigen van vloeren en ramen en voor alle afwasbare, waterbestendige oppervlakken. De oranje krachtreiniger Sonett is zeer huidvriendelijk. 100% biologisch afbreekbaar.



dosering:
geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken. Lost hardnekkige vet- en olievlekken op in keuken, badkamer, toilet en werkplaats.
Dosering als intensief reiniger en ontvetter Voor afzuigkappen, ovens, fornuizen, beroete ovenruiten; voor het ontvetten van metaal in de werkplaats. Dosering: Afhankelijk van de mate van vervuiling onverdund gebruiken of tot 1:10 verdunnen met water.
Dosering als vloer- en raamreiniging 5 ml per 10 liter water. 


Aqua, Alkylpolyglucoside C8-C16 (Coco Glucoside, Lauryl Glucoside), Natrium C12-C14 Vetalcoholsulfaat (Natriumlaurylsulfaat), Alcohol denat., Limoneen, Natriumcitraat, Parfum*, Limoneen*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol* . * Ingrediënten uit de biologische landbouw.


Prijs: € 1,95 - ean: 4007547405400