search
 

CATEGORIE: 

Merken: 







KIND Gentle Wash

body, hands, bath


390ml,  € 15,95   

Deze biologische, niet-uitdrogende formule zuivert de huid op milde wijze en helpt ruwheden te verzachten. Biologisch extract van lijnzaad is rijk aan essentiële proteïnen en aminozuren en verwent en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden uit de omgeving, terwijl kamille de huid onmiddellijk kalmeert.

Geschikt voor het hele gezin, ook voor kinderen en baby's vanaf de geboorte. Vrij van agressieve oppervlakteactieve stoffen, synthetische geurstoffen en kunstmatige kleurstoffen. Dermatologisch getest.

1% van de verkoop van onze KIND-lijn gaat naar goede doelen voor het milieu. Zo werken we mee aan een mooiere wereld en gelukkigere kinderen in de toekomst.



Breng aan op een vochtige huid, laat inwerken en spoel daarna weer grondig af. Voeg een paar druppeltjes toe aan het badwater voor meer plezier met bubbels. Vermijd contact met de ogen.


Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Sodium coco sulphate, Sodium Cocamphoacetate, Coco Glucoside, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract, Linum Usitatissimum (Flax/Linseed) Seed Extract, Citric acid, Aroma, Glyceryl Oleate, Aqua, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

*Let op: ingrediëntenlijsten kunnen van tijd tot tijd veranderen en licht afwijken. U vindt de meest actuele informatie altijd op de oorspronke productverpakking.

Prijs: € 15,95 - ean: 4752223011054