search
 

Merken: 

Doelgroep: 

Gebruik: 

Aktie: Condoom sensitive dry
10st,  Voordeel:
van € 8,95 voor € 7,85
  

Natuurlijke rubberlatex van fairtrade en FSC-gecertificeerde plantages.

Het natuurlijke rubber dat gebruikt wordt voor FAIR SQUARED condooms is afkomstig uit eerlijke handel. De plantages zijn FSC-gecertificeerd. Meer informatie op www.fairrubber.org

·  FAIR SQUARED condooms zijn gecertificeerd door de Vegan Society omdat er geen dierlijke ingrediënten zoals caseïne worden gebruikt bij de productie. Dit eiwitgehalte van melk wordt wereldwijd door de meeste condoomfabrikanten gebruikt bij de vervaardiging van condooms.

·  FAIR SQUARED condooms worden met grote knowhow in Duitsland vervaardigd en bieden een natuurlijke en effectieve bescherming tegen ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen.

·  FAIR SQUARED condooms zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor mannen van verschillende lengtes.

·  FAIR SQUARED Sensitive Dry-condooms zijn gecoat met maispoeder (GMO-vrij) en de consument heeft de mogelijkheid om het type en de hoeveelheid van het toegevoegde glijmiddel te bepalen of om het zonder te doen.Droge, transparante, gesmeerde, cilindervormige condooms met reservoir, nominale breedte 52 mm, lengte 180 mm, wanddikte 0,06 mm. Voor het juiste gebruik van een condoom verwijzen we naar de meertalige bijsluiter die in elke doos zit. Waarschuwing Latex is gevoelig in verband met vette stoffen zoals bodylotions en vette crèmes. Deze mogen niet in contact komen met het condoom.


Prijs: € 7,85 - ean: 4260365853161