search
 

Gezichtsverzorging: 

Merken: 

Aktie: PEEL Hyaluron intense peel serum
30ml,  Voordeel:
van € 29,95 voor € 26,35
  

Dankzij de krachtige combinatie van AHA en hydraterend hyaluronzuur werkt deze formule terwijl u slaapt. Zo wordt u wakker met een zichtbaar helderdere, egalere en gladdere huid.

Pakt dofheid, ruwheid, hyperpigmentatie en fijne lijntjes aan voor een gladdere, helderdere, egalere en vollere huid. Niet geschikt voor de fragiele, extreem gevoelige huid. Dermatologisch getest.

Dit product is geproduceerd in de fabriek van MÁDARA in Riga, Letland, waar gebruik wordt gemaakt van 100% groene stroom, afkomstig van hernieuwbare bronnen. Alle formules zijn op een verantwoordelijke manier ontwikkeld in onze laboratoria en zijn goed voor de huid, biologisch afbreekbaar en vrij van agressieve chemicaliën en poteniële milieuverontreinigende stoffen.

Mádara gebruikt milieubewuste verpakkingsoplossingen, waaronder gerecycled plastic, gerecycled oceaanafval en restmateriaal van de suikerriet- en houtproductie. De primaire verpakkingen – tubes, flesjes, flacons – zijn 100% recyclebaar sinds 2006.Masseer 's avonds met zachte ronddraaiende bewegingen in op een schone en droge huid. Breng daarna indien nodig een moisturiser aan. Laat 's nachts inwerken.

Gebruik 1–2 keer per week. Vermijd directe blootstelling aan de zon na gebruik. Gebruik altijd zonnebrandmiddel.


Aqua, Lactic Acid, Pentylene Glycol, Potassium Hydroxide, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Maltodextrin, Citric acid *Let op: ingrediëntenlijsten kunnen van tijd tot tijd veranderen en licht afwijken. U vindt de meest actuele informatie altijd op de oorspronke productverpakking.


Prijs: € 26,35 - ean: 4752223011542
Ook gekocht:
Ylang-Ylang Make-up remover

Ylang-Ylang Make-up remover

100ml, Prijs:€ 31,95
Alqvimia

Make-up remover eyes and lips

Make-up remover eyes and lips

125ml, Prijs:€ 18,75
Annemarie Borlind

Regeneratie Crème Hals en Décolleté

Regeneratie Crème Hals en Décolleté

40ml, Prijs:€ 54,95
Dr. Hauschka

Soft eye make-up remover

Soft eye make-up remover

met bio aloe vera en duindoorn

100ml, Voordeel:
van € 7,49 voor € 6,55
Lavera