search
 

Mondverzorging: 

Merken: Mondwater Primavera
250ml,  € 11,90   

Om de tandgezondheid te beschermen en een gezonde mondflora te behouden, vult het alcoholvrije mondwater de klassieke mondhygiëne op een volledig natuurlijke manier aan. Met de kracht van 100% natuurlijke essentiële groene munt, ravintsara en citroenolie in biologische kwaliteit, zorgt het voor een onmiddellijk gevoel van frisheid en een frisse adem na het tandenpoetsen. Door de alcoholvrije receptuur is het Mundwohl mondwater bijzonder geschikt voor gevoelig tandvlees en voor dagelijks gebruik. Het is voor iedereen die zich om persoonlijke of medische redenen wil onthouden van alcohol, b.v. Zwangere vrouwen of alcoholisten.- Schudden voor gebruik.
- Gebruik dagelijks na het tandenpoetsen.
- Knijp voorzichtig in de fles om het geïntegreerde doseerhulpstuk te vullen, en laat het gebruiksklare mondwater tot de maatstreep opstijgen.
- Plaats de fles direct in je mond, spoel 30 seconden met de inhoud en spuug dan uit.

Let op: Het mondwater is een aanvulling op de dagelijkse tandverzorging. Het mondwater alleen is niet voldoende om de tanden schoon te maken of geur veroorzakende tandplak te verwijderen.


Aqua (Water), Xylitol, Betaine, Pentylene Glycol, Fragrance (Parfum)[1], Mentha viridis (spearmint) leaf oil, Citrus limonum (Lemon) peel oil, Cinnamomum Camphora (Camphor) Oil [2], Coco Glucoside, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Limonene[1] [1] van natuurlijke etherische oliën [2] van gecertificeerde biologische landbouw


Prijs: € 11,90 - ean: 4086900213111