search
 

Gezichtsverzorging: 

Merken: 







Regeneratie intensive nachtserum


30ml,  € 72,00   

Dr. Hauschka heeft geen anti-rimpel nachtcrème voor de rijpe huid: zij vertrouwen op serums die je huid vrij laten ademen en haar nachtelijke vernieuwingsprocessen ondersteunen. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid, die steeds droger en gevoeliger wordt en waarvan het eigen regeneratieve vermogen afneemt. De kostbare samenstelling versterkt merkbaar en laat de huid soepel aanvoelen. Zo wordt je huid 's ochtends wakker met nieuwe kracht.

Dr. hauschka heeft een uniek cosmetisch ingrediënt ontwikkeld: een olijfextract dat uw huid alle vitaliteit van de olijf geeft.

Het nachtserum voor de rijpere huid verwent met een bijzondere textuur: licht en intensief tegelijk. Het trekt snel in en laat de huid goed aanvoelen. De geur speelt met een delicate lavendelnoot die de dag op een ontspannen manier laat eindigen. De samenstelling met speciaal voor dit product in onze laboratoria ontwikkeld olijfextract en wortelextracten van paardenbloem en heemst zorgt voor vocht en verlicht gevoelens van spanning. Er is slechts een klein beetje van het kostbare serum nodig om de huid 's nachts te regenereren en te laten ontwaken met een glans. Want: een goede dag begint met een goede nachtrust.



Breng ’s avonds na de reiniging en versterking één tot twee pompjes van het serum aan op gezicht, hals en decolleté.


Aqua, Alcohol, Glycerin, Althaea Officinalis Root Extract, Santalum Album Wood Extract, Olea Europaea Fruit Juice, Astragalus Gummifer Gum, Taraxacum Officinale Extract, Galactoarabinan, Sodium Citrate, Lecithin, Hectorite, Xanthan Gum, Parfum*, Linalool*, Geraniol*, Limonene*, Citronellol*, Citral*, Coumarin*, Algin, Propolis Cera.

*from natural essential oils


Prijs: € 72,00 - ean: 4020829101128
Ook gekocht:
Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Lippenbalsem (potje)

Lippenbalsem (potje)

regenererende intensieve verzorging

4ml, Prijs:€ 11,5
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka