search
 

Merken: 

Make-up: 

Features: 

Aktie: 







Radiant Care Foundation 03 (Neutral linen)




30ml,  Voordeel:
van € 15,99 voor € 14,05
  

- Geeft een egale, vlekkeloze teint

- Voor een delicaat huidgevoel

- Voor stralende make-up

- Met lichtreflecterende pigmenten voor een egale teint

De lichte maar tegelijkertijd intensief voedende foundation past zich aan de individuele kleur en structuur van de huid aan. Het geeft u in een mum van tijd een egale, natuurlijk ogende, stralend mooie teint zonder maskereffect. De gevoelige glansformule met organische peptiden en hoogwaardige oliën verzorgt en voedt de huid intensief en zorgt ervoor dat de huid soepel aanvoelt. De textuur is watervrij en ultralicht en past bij de teint en optimaliseert visueel zowel de huidskleur als de huidstructuur. De formule is vegan en vrij van parfum, geurstoffen en alcohol.



Schud de fles goed voor elk gebruik. Breng vervolgens voorzichtig een paar druppels van de foundation op de huid aan en vervaag met uw vingertoppen, een spons of een foundationkwast. De dekking kan worden opgebouwd van licht tot medium, waardoor een natuurlijk delicate afwerking met een lichte glans overblijft.


Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Talc, Isoamyl Laurate, Undecane, Rhus Verniciflua Peel Wax, Sorbitan Olivate, Tridecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Pisum Sativum (Pea) Peptide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alaria Esculenta Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), Alumina, Magnesium Oxide] *van gecontroleerde biologische teelt


Prijs: € 14,05 - ean: 4055297196734