search
 

Gezichtsverzorging: 

Huidtype: 

Merken: 

Uitvoering: 

Gebruik: 

Features: 

lichaamsdeel: 

herkomst: Herstellende Nachtconditioner

ampullen voor intensieve verzorging


50 Ampullen,  € 71,95   

Als verzorgend product voor de nacht zorgt Dr.Hauschka Huidconditioner N voor een normalisering bij een droge, vette of gevoelige huid of bij vroegtijdige rimpelvorming. De vetvrije receptuur stimuleert de gedurende de nacht verhoogde stofwisseling van de huid. De eigen functies van de huid worden geactiveerd:

• een droge huid gaat weer vet en vocht aanmaken en vasthouden,
• een gevoelige huid wordt sterker,
• een vette, onzuivere huid gaat de talgproductie weer normaliseren en laat minder overmatige verhoorning zien,
• en bij vroegtijdige rimpels krijgt de huid nieuwe veerkracht en souplesse.

Deze vetvrije verzorging voor de nacht zet de huid er toe aan de eigen regenererende mogelijkheden te activeren, zodat de gezonde huid lang mooi blijft en zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

TIP:
Gedurende het gebruik van de Huidconditioners komt het gebruik van de Gezichtslotion of Gezichtslotion Speciaal te vervallen.Breng na het reinigen in de avond de inhoud van een ampul Dr.Hauschka Huidconditioner N aan op het gezicht, met inbegrip van het gebied van lippen en ogen, hals en oorlelletjes. Verdelen door middel van een zacht aandrukkende beweging.Wanneer de huid plakkerig aan gaat voelen, de inhoud van een tweede ampul indrukken.

Een kuur met Huidconditioner N moet minimaal 4 weken duren, omdat de huidcyclus 4 weken is. 22 dagen lang gebruikt u 2 Huidconditioners en de laatste 6 dagen 1 Huidconditioner om het af te bouwen. Voor iedere 10 levensjaren gebruikt u 1 kuur per jaar. Dus als u 30 jaar bent kunt u 3 kuren per jaar doen en bent u 60 jaar dan 6 kuren. 6 kuren zijn het maximum omdat de huid het na een kuur minimaal 4 weken zelf moet doen.

Pas op! De ampullen zijn van glas dus voorzichtig tussen een tissue door midden breken.


Water/Aqua, Rosa Damascena Flower Oil, Althaea Officinalis Leaf Extract¹, Aloe Barbadensis Leaf Extract¹, Kalanchoe Daigremontiana Extract¹, Anthyllis Vulneraria Extract¹, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract¹, Lilium Candidum Bulb Extract¹, Rosa Damascena Extract¹, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract¹, Mica¹, Royal Jelly¹, Honey/Mel¹, Silver¹, Sodium Chloride. ¹in geritmiseerde, verdunde vorm


Prijs: € 71,95 - ean: 4020829005365
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Rozencrème

Rozencrème

beschermende opbouwende dagcrème

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka