search
 

AOV,  VitamineVitamine E ( Vitamine E-Z)


410 Natuurlijke Vitamine E

400 IE


60cap,  Prijs: € 22,45  € 20,15   

Vitamine E is de krachtigste lipofiele anti-oxidant vitamine in het lichaam, met als belangrijkste functie het neutraliseren van hoog-reactieve vrije radicalen. Deze vitamine beschermt met name meervoudig onverzadigde vetten en sommige (andere) vitamines tegen oxidatie.

Vitamine E is betrokken bij de celademhaling en kan de organen en spieren, met inbegrip van de hartspier, optimaal van zuurstof voorzien en zo gezond houden. Het zorgt ook voor normale bloedstolling en gezonde rode bloedlichaampjes. Vitamine E heeft vele andere functies, waaronder het gezond houden van het voortplantingssysteem, het vasthouden van zwavelhoudende aminozuren in het lichaam, en betrokkenheid bij onderhoud en herstel van de huid.

Samenstelling per dagdosering (2 capsules)

  • Vitamine E (d-alfa-tocoferol) 268 mg / 400 IE


Allergenen informatie
411 Vitamine E bevat geen allergenen. Vanwege de aanwezigheid van gelatine is dit product niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.1 x daags 1 capsule bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd door een deskundige.

Veiligheid
Vitamine E is een veilig voedingssupplement. Ook van het gebruik van hoeveelheden die hoger zijn dan de richtlijndosering zijn geen schadelijke gevolgen bekend.

Waarschuwing
Mensen met verhoogde bloeddruk die voor het eerst vitamine E gebruiken, doen er verstandig aan te beginnen met een lage dosis en deze langzaam te verhogen onder toezicht van de arts of therapeut. Mensen die orale antistollingsmiddelen gebruiken, moeten worden begeleid, daar hogere doses vitamine E de werking van deze middelen kunnen versterken.

Bij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren.


Vitamine, natuurlijke cellulose, HPMC (vegacaps), olijfolie.


Prijs: € 20,15 - ean: 8715687604107
Ook gekocht:
241 Vitamine B complex

241 Vitamine B complex ,180 vc


Prijs: € 35,95  € 32,35
AOV

Baobab Voetbalsem

Baobab Voetbalsem,50ml


Prijs: € 12,25
Martina Gebhardt - BDIH

Rozenbloesem Hydrolaat

Rozenbloesem Hydrolaat,75ml


Prijs: € 9,50
Farfalla - BDIH

Compactpoeder 03 nutmeg

Compactpoeder 03 nutmeg,8g


Prijs: € 22,50
Dr. Hauschka