search
 

AOVEssentiele vetzuren ( Mineralen /Vitamine E-Z)


908 Co Enzym Q10 30 mg


60vcaps,  Prijs: € 29,95  € 26,95   
Geeft meer energie; bij verhoogde energiebehoefte; bij vermoeidheid; om een goede hartwerking en/of leverfunctie te bevorderen; ter verbetering van de conditie van het tandvlees; life-extension preparaat.

Co-enzym Q10 speelt een zeer belangrijke rol bij de energievoorziening van ons lichaam. Het zorgt ervoor dat de productie van ATP (een molecuul waarin het lichaam zijn energievoorraden opslaat) zo hoog mogelijk is. De stof wordt normaal gesproken in alle lichaamscellen aangemaakt, maar bereikt onder bepaalde omstandigheden al snel niet meer zijn maximale waarde. Dit is bijvoorbeeld het geval bij ziekte, met het klimmen der jaren en bij meer dan gemiddelde inspanning. Het gevolg is onder meer dat vooral organen en lichaamsstelsels die veel energie verbruiken, zoals het hart, de lever en het afweersysteem, hun vitaliteit verliezen en verouderingsverschijnselen kunnen krijgen. De belangrijkste oorzaak van de gebrekkige ATP-productie is veelal een tekortschietende voorziening met co-enzym Q10, een voedingsstof die in de voeding slechts in geringe hoeveelheden aanwezig is, terwijl de lichaamseigen productie met het ouder worden sterk vermindert. Een voedingssupplement met co-enzym Q10 kan nuttig zijn om ervoor te zorgen dat op elk moment een ruime hoeveelheid van deze belangrijke cofactor in de weefsels aanwezig is.

Daarnaast is co-enzym Q10 een belangrijke anti-oxidant die binnen in de cellen bescherming biedt tegen vrije radicalen. In diverse studies is onderzoek gedaan naar de effecten van co-enzym Q10-suppletie. Daarbij is onder meer komen vast te staan dat co-enzym Q10 een goede pompwerking van het hart bevordert, het afweersysteem stimuleert en de conditie van het tandvlees verbetert.

Samenstelling per dagdosering (1 vegacaps)
 • Co-enzym Q10 (ubiquinon) 30 mg
 • Vitamine C (ascorbyl palmitaat) 0,85 mg

 • Allergenen informatie
  908 Co-enzym Q10 bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.


  1 x daags 1 capsule bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd door een deskundige.

  Veiligheid
  Co-enzym Q10 is een veilig voedingssupplement. Ook van het gebruik van hoeveelheden die hoger zijn dan de richtlijndosering zijn geen schadelijke gevolgen bekend.

  Bij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren.


  Natuurlijke cellulose, HPMC (vegacaps), Co-enzym Q10, vitamine.

  Prijs: € 26,95 - ean: 8715687609089
  Ook gekocht:
  Nagellak remover

  Nagellak remover,100ml

  Aceton vrij
  Prijs: € 7,95
  Sante - BDIH

  Selenium 200 mcg (seleno-methionine)

  Selenium 200 mcg (seleno-methionine),60cap


  Prijs: € 13,25  € 11,85
  AOV

  De Traay Bio-zeep Verveine-Bijenwas

  De Traay Bio-zeep Verveine-Bijenwas,100gr


  Prijs: € 2,50
  De Traay - Bee Natural

  Handzeep Citrus

  Handzeep Citrus,1ltr

  navulfles, zonder pompje
  Prijs: € 9,99
  Sonett