search
 

Weleda,  LichaamsverzorgingHuidolie ( Body olie)


Calendula Massageolie


100ml,  Prijs: € 12,99   
Calendula Massageolie is een licht geurende olie die bij uitstek geschikt is voor de verzorging van de gevoelige huid. De olie is veelzijdig te gebruiken: bij een ontspannende massage, om te verwarmen of een ruwe of licht geprikkelde huid te verzorgen.

Calendula Massageolie verdrijft een gevoel van kou, verzorgt een ruwe of gevoelige huid, versterkt het ontspannende gevoel van een massage en heeft een verlichtende invloed op gespannen nek en schouders. Bovendien ondersteunt Calendula een gezonde huidstructuur en houdt rekening met haar kwetsbaarheid. Het extract uit kamille dat aan de olie is toegevoegd heeft een zuiverende werking en kalmeert de huid.

Calendula Massageolie is speciaal voor mensen met een gevoelige huid en voor iedereen die snel last heeft van huidoneffenheden.


Calendula Massageolie is geschikt voor de dagelijkse verzorging van het lichaam. Breng de olie vliesdun op, het beste na het baden of douchen op de nog vochtige huid. Ze laat zich goed verdelen en trekt snel in, zonder een vetfilm achter te laten. Bij een massage zoveel gebruiken dat de huid de olie goed kan opnemen.

Tip: Heb je behoefte aan een verwarmende olie en ruikt Arnica Massageolie je in bepaalde situaties niet neutraal genoeg? Gebruik dan Calendula Massageolie.


Prijs: € 12,99 - ean: 4001638099295
Ook gekocht:
After Sun Lotion

After Sun Lotion,200ml

vernieuwde formule
Prijs: € 8,99  € 8,05
Lavera

Granaatappel Regenerende Body Olie

Granaatappel Regenerende Body Olie,100ml

voor de rijpere huid
Prijs: € 19,99
Weleda

Homme I Scheerschuim Aloë & witte Thee

Homme I Scheerschuim Aloë & witte Thee,150ml


Prijs: € 6,95
Sante - BDIH

Badwaterkleur 3x

Badwaterkleur 3x,3sach

Grappig, kleurrijk badwater
Prijs: € 5,29
Tinti