search
 

WeledaMannenserie ( Scheerproducten)


Scheercrème


75ml,  Prijs: € 7,49   

Een zachte, smeuïge scheerzeep op basis van puur plantaardige oliën en kruidenextracten. Extract van driekleurig viooltje, van oudsher als geneesplant bekend, voorkomt een rauwe huid; terwijl van een honderden jaren oud recept het gebruik stamt van geitenmelk. Deze zorgt samen met amandelmelk voor afkoeling van de huid en brengt haar tot rust.

Weleda Scheercrème is geheel vrij van synthetische toevoegingen, dus ook van synthetische schuimmiddelen. De crème is zeer geconcentreerd. U heeft daarom per keer niet meer nodig dan 2 cm, die u met een natte scheerkwast over wangen en kin verdeelt. Daarna de crème afscheren.
Water, Potassium Stearate, Glycerin, Potassium Olivate, Potassium Cocoate, Sodium Stearate, Magnesia Sulfate, Fragrance (Parfum from natural essential oils)*, Viola Tricolor (Pansy) Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Goat"s Milk, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Silicate, Alcohol, Linalool*, Citronellol*


Zeep uit olijfolie geeft een romig schuim, werkt mild reinigend en verzorgend en wordt verkregen door olijfolie te behandelen met het natuurlijke loog natriumhydroxide. Zeep uit kokosvet geeft een romig schuim, werkt mild reinigend, ondersteunt de natuurlijke lipidemantel van de huid en wordt verkregen door kokosvet te behandelen met het natuurlijke loog natriumhydroxide Zeep uit plantaardige stearine geeft een fijn schuim, werkt mild reinigend en wordt verkregen door stearine te behandelen met het natuurlijke loog natriumhydroxide. Water-alcoholextract van het driekleurig viooltje voorkomt ruwe of droge huid na het scheren. Amandel-extract maakt stugge haren zacht en glad, zodat het scheermes in één beweging over de huid gaat en de haartjes zo diep mogelijk afsnijdt. Geitenmelk maakt de huid glad, zodat tijdens het scheren minder snel huidbeschadigingen optreden. Glycerine, gemaakt van plantaardige oliën werkt consistentiegevend, maakt de substantie glad en regelt daarnaast de opname en afgifte van water in de huid. Natriumsilicaat (waterglas), dat is ontstaan door kwartszand op hoge temperatuur met het natuurlijke zout soda (natriumcarbonaat) te smelten, werkt jeukverminderend. Magnesiumsulfaat is een zout dat de consistentie van de crème verbetert. Water dient als oplosmiddel bij het maken van extracten. Alcohol uit suikerbieten en granen werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend. Compositie van natuurlijke etherische oliën werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.


Prijs: € 7,49 - ean: 4001638098809
Ook gekocht:
After Shave Balsem

After Shave Balsem,100ml


Prijs: € 14,99
Weleda

Kindertandpasta

Kindertandpasta,50ml

speciaal voor melktanden
Prijs: € 4,99
Weleda

Hydraterende Crème voor de Man

Hydraterende Crème voor de Man,30ml

verfrist en verzorgt
Prijs: € 13,99
Weleda

Basis Sensitive CREME

Basis Sensitive CREME,150ml

allround huidcrème in een blikje
Prijs: € 6,99  € 6,25
Lavera