search
 

WeledaMondverzorging ( Mond en tanden)


Ratanhia Mondwater concentraat

reinigt en verfrist


50ml,  Prijs: € 7,99  € 7,15   

De werking van Weleda tandpasta wordt ondersteund en versterkt door het spoelen met Ratanhia Mondwater. Zoals de verpakking al aangeeft is het een concentraat. Daarom zijn enkele scheutjes in een halfvol glas met lauw water al meer dan genoeg om mee te spoelen. Dit stimuleert de natuurlijke functies van het tandvlees, voorkomt bloedingen en heeft een gezondmakende invloed op het speeksel. Ratanhia Mondwater bevat extracten van Ratanhia-wortel, mirre, paardekastanje, en verder minerale zouten en etherische oliën van salie, kruidnagel en pepermunt. Ontstoken of gevoelig tandvlees kan plaatselijk zacht worden gemasseerd met een tandenborstel of een wattenstaafje, gedrenkt in onverdund mondwater.
Alcohol, Water (Aqua), Krameria (Krameria Triandra) Extract, Myrrh (Commiphora Myrrha) Extract, Fragrance (Parfum)**, Calcium fluoride*, Silver*, Horse Chestnut (Aesculus Hippocastanum) Bark Extract*, Magnesium Sulfate*. * in highly-diluted form. **natural essential oils


  • Water-alcoholextract van Ratanhia-wortel verstevigt het tandvlees en heeft een bloedstelpende werking.
  • Water-alcoholextract van mirre, de gomhars van de mirreboom, werkt zuiverend en versterkend op het weefsel in de mond.
  • Fluoriet (natuurlijk calciumfluoride) in homeopathische verdunning werkt vitaliserend en gezondmakend op het tandvlees en de tanden.
  • Zilver in homeopathische verdunning werkt vitaliserend en gezondmakend op het tandvlees en de tanden.
  • Kieserit (magnesiumsulfaat) in homeopathische verdunning werkt vitaliserend en gezondmakend op het tandvlees en de tanden.
  • Extract van de bast van de wilde paardekastanje in homeopathische verdunning stimuleert de doorbloeding van het zachte mondweefsel en werkt preventief tegen cariës.
  • Water dient ter verdunning.
  • Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën van pepermunt, kruidnagel, lavendel en salie werkt als smaakstof en heeft een conserverende werking.

Prijs: € 7,15 - ean: 4001638098069
Ook gekocht:
Salvia Deodorant

Salvia Deodorant,100ml

Kruidige frisheid
Prijs: € 14,99  € 13,45
Weleda

Haarverf Mahagoni 050

Haarverf Mahagoni 050,100gr

verfpoeder met henna (kba)
Prijs: € 11,95
Logona

Anti roos Shampoo

Anti roos Shampoo,200ml

met jeneverbes & witte klei
Prijs: € 7,95  € 7,15
Sante - BDIH

Shampoo Henna Volume

Shampoo Henna Volume,200ml

volume en glans
Prijs: € 6,95  € 6,25
Sante - BDIH