search
 

Gezichtsverzorging: 

Huidtype: 

Merken: 

Zelfzorg: 

Features: 

herkomst: 







Intensieve Conditioner 25+

zuivert en kalmeert de onzuivere huid vanaf 25 jaar




40ml,  € 48,50   

Niet alleen gedurende de pubertijd kan onze huid uit balans raken. Als spiegel van onze ziel laat de huid ons zien wanneer we overbelast zijn en reageert meedogenloos op een tekort aan slaap of teveel zon. Eén van de gevolgen: een onzuivere huid.

Dr.Hauschka Intensieve Conditioner 02 is speciaal afgestemd op de behoeftes van een volwassen onzuivere huid, vanaf 25 jaar. De Intensieve Conditioner 02 is samengesteld uit een selectie van ritmisch behandelde natuurlijke ingrediënten die de poriën verfijnt, de huid kalmeert en zorgt voor een frisse teint: de transparante lichtgroene peridoot, stabiliserende wilde cichorei en bingelkruid, die de huidstofwisseling stimuleren, natuurlijk zouthoudend bronwater van kuuroord Bad Bentheim en toverhazelaarwater dat de huid stabiliseert.

Een 28-daagse kuur met de Intensieve Conditioner 02:

  • versnelt het herstel van ontstekingen
  • stimuleert het reinigingsproces
  • kalmeert en harmoniseert de huid
  • voorkomt het ontstaan van nieuwe puistjes


Een kuur van 28 dagen die vier maal per jaar kan worden toegepast.

’s Morgens: Na reiniging met Dr.Hauschka Gezichtsreingingscrème ongeveer vijf verstuivingen van de Dr.Hauschka Intensieve Conditioner 02 in plaats van Dr.Hauschka Gezichtslotion Speciaal, op het gezicht, hals en decolleté sprayen. Licht met de handen aandrukken. Vervolgens een r.Hauschka dagverzorgingsproduct aanbrengen.

’s Avonds: De huid reinigen met Dr.Hauschka Gezichtsreingingscrème, vervolgens de Intensieve Conditioner 02 op het gezicht sprayen. Hierna geen crème meer aanbrengen.

Tip: Problemen met de spijsvertering kunnen ook een rol spelen bij een onzuivere huid. Een gezond dieet kan de huid ondersteunen bij het herstel van de huid.


Aqua, Sales, Hamamelis Virginiana Distillate, Parfum, Salvia Officinalis Extract¹, Cichorium Intybus Extract¹, Mercurialis Perennis Extract¹, Peridote¹.
* Bestanddeel van natuurlijke etherische oliën. ¹ Sterk verdund.


Prijs: € 48,50 - ean: 4020829006898
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Gezichtslotion Speciaal

Gezichtslotion Speciaal

Lotion voor de onzuivere huid

100ml, Prijs:€ 28,5
Dr. Hauschka

Speick deo-stick

Speick deo-stick

40ml, Prijs:€ 8,65
Speick