search
 

Merken: 

Zelfzorg: 

Uitvoering: 

Geuren: Cinuforce neusspray + menthol

Bij neusverkoudheid en een verstopte neus


20ml,  € 6,89   

Zit uw neus dicht en heeft u daardoor minder lucht? A.Vogel Cinuforce neusspray + menthol* helpt snel en is ook mild voor uw neus. Het helpt de zwelling van het neusslijmvlies te verminderen waardoor u vrijer kunt ademen. De spray is met name goed te gebruiken op momenten dat u wel wat verlichting aan neus en luchtwegen kunt gebruiken.’s Nachts, bijvoorbeeld, wanneer u lekker wilt slapen. De neusspray met menthol geeft dan de hele nacht lucht. Het bevat 100% natuurlijke ingredienten en is zacht voor het neusslijmvlies. Indien nodig mag het geruime tijd* worden gebruikt.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

 • Zoutoplossing + menthol, eucalyptus en kamille
 • Bij neusverkoudheid en een verstopte neus
 • 100% natuurlijk
 • Zonder conserveermiddelen, toch 3 maanden houdbaar na openen!
 • Mag geruime tijd gebruikt worden*
 • Ook in kindervariant

  Vrije neus door eucalyptus, pepermunt en kamille
  Kamille staat al van oudsher bekend om haar jeukstillende en verzachtende invloed. En dat kan op verschillende plekken in het lichaam, zo ook in de neus en de luchtwegen. Pepermunt en eucalyptus hebben beide een mentholachtige geur, die de neus goed openhoudt en u helpt om vrij te kunnen ademen. Letterlijk een verademing voor neus en luchtwegen.

  Ook in kindervariant
  De unieke flacon van Cinuforce neusspray + menthol is zelfsteriliserend zodat conserveermiddelen overbodig zijn. Deze variant van Cinuforce neusspray is met name geschikt voor een volwassenen. Voor kinderen (van 2 tot 12 jaar) is er Cinuforce neusspray junior.

  * Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
  ** Zonder onderbreking maximaal 30 dagen te gebruiken.


Vóór gebruik schudden en dopje verwijderen. Tijdens het sprayen de flacon rechtop houden. Lees voor gebruik de bijsluiter.


Fysiologische zout-oplossing (zuiver water, natriumchloride (NaCl), dinatriumwaterstoffosfaat-12H2O, natriumdiwaterstoffosfaat- 2H2O), Sorbitol (vochtvasthoudende stof), PEG-40 gehydrogeneerde castorolie (emulgator), Eucalyptus globulus (eucalyptusolie 0,026%), Mentha piperita (pepermuntolie 0,026%), Chamomilla recutita (echte kamilleolie 0,01%).


Prijs: € 6,89 - ean: 8711596578072
Ook gekocht:
Hair Colour Light Brown

Hair Colour Light Brown

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi

Elixir Shampoo Rose Repair

Elixir Shampoo Rose Repair

200ml, Prijs:€ 18,95
Khadi

Vitamine B12 zuigtabletten

Vitamine B12 zuigtabletten

90tab, Prijs:€ 29,95
Orthica

Bright Eyes mask

Bright Eyes mask

1set, Prijs:€ 7,55
100%Pure